fbpx

FRISS HÍREK

Lázár nem szereti a hitvány embereket, főleg ha azok a Fideszben vannak

- Advertisement -

Lázár János aggódik a Fideszért – derül ki a Blikknek adott interjújából. A miniszter szerint szavazatokban mérhető károkat okoznak azok, akik csak a siker reményében csatlakoztak a párthoz. Szerinte ők alulról kezdik ki a bázist.

A Fidesz egy erős és sikeres politikai közösség, amihez az elmúlt tizenöt évben nagyon sokan csatlakoztak a siker reményében. Olyanok is jöttek, akiknek nem kellett volna” – mondta Lázár.

Hozzátette, hogy ezek az emberek pedig sokkal nagyobb problémát jelentenek, mint azt Budapesten, a Fidesz vezetésében gondolják.

„Mert mi számít a politikában a nap végén? Az, hogy milyen ember vagy. Ha hitvány emberek kerülnek közénk, azt hiszik majd, hogy mi is hitványak vagyunk.”

Korábban párttársáról, a korrupcióval vádolt Simonka Györgyről mondta azt Lázár: „Az én problémám nem az, hogy itt van, hanem hogy ide került, mármint hogy közénk került.”

Hasonló cikkünk:  A magyar betétek csaknem 12%-ka külföldi bankokban van

A Magyar Tenisz Szövetségnek adott tízmilliárdokról is beszélt Lázár:

Nem csak az probléma, ha a magyar sportban nincs pénz, de az legalább ekkora baj, ha túl sok van. A szövetség által kapott támogatások elfolytak. Az összes adósságot kifizettük, ehhez két és fél év kellett.”

A színes életrajzi adatok kedvelőinek kedvéért a közlekedési miniszter azt is elmondta, miért nem szereti a repülést: „A bezártságot nem szeretem. Egy vasdobozban ül az ember tízezer méter magasan, tíz órán keresztül, nem egy felvidító élmény. Orbán Viktor azt mondja, ez az egész azért van, mert szeretem kontroll alatt tartani az eseményeket, márpedig egy repülőn erre nem vagyok képes.”

via 444

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...