fbpx

FRISS HÍREK

Még több céges adat pár kattintással

- Advertisement -

A céginformációknak a hétköznapokban hatalmas ereje lehet. A megfelelő eszközzel a kezünkben könnyedén nyomon tudjuk követni a piacon történő változásokat, meg tudjuk becsülni az egyes lépések következményét, valamint a gazdasági események hatására is hatékonyabban fel tudunk készülni.

A múltbeli teljesítmény nyomon követése

Az egyik legfontosabb tényező, ha céginformációról beszélünk, hogy az elvárásainknak leginkább megfelelő rendszert használjuk a mindennapokban. Több modern szolgáltatás közül is lehet választani. A Credit Online céginformáció rendszere például folyamatosan bővül újabbnál újabb funkciókkal és modulokkal.

Az sem elhanyagolható tényező, hogy az egyes vállalkozások pénzügyi teljesítményét hány évre visszamenőleg tudjuk megvizsgálni. A legtöbb helyen általában csak az elmúlt öt évet lehet megtekinteni, de egy fejlesztésnek hála már nyolc évre visszamenőleg is beszerezhetjük a szükséges információkat. Ezzel sokkal részletesebb képet kapunk az adott vállalkozás működéséről. Megnézhetjük, hogy az egyes gazdasági és jogszabályi változásokra hogyan reagáltak, milyen ívet írt le a fejlődésük és ha volt visszaesés, akkor azt mennyi idő alatt sikerült kiküszöbölni, már ha egyáltalán ez megtörtént a mai napig.

Ez alapján pontosabb képünk lesz arról, hogy mégis milyen irányba halad a vállalkozás, ami igazán fontos lehet egy-egy üzleti döntés meghozatala során. A pénzügyi adatokat megvizsgálhatjuk a versenytársak, partnerek, beszállítók esetében is, de ha éppen egy új piacra készülünk belépni, akkor azt is megnézhetjük, hogy a szegmens szereplői milyen teljesítményre voltak képesek az elmúlt nyolc évben. Hatékonyabban tudjuk meghatározni azokat a vállalkozásokat, amelyekre valóban oda kell figyelni, valamint a fejlődési potenciálról is kaphatunk egy ideális visszajelzést.

Hasonló cikkünk:  A magyarok költik a legkevesebbet az EU-ban

Vizuális segítséget is kapunk

Az adatokkal általában két probléma van: nehéz őket beszerezni és a feldolgozás is olykor nehézségekbe tud ütközni. Ha azonban a megfelelő szolgáltatást használjuk, akkor temérdek információ áll majd a rendelkezésünkre, amelyeket aztán rendezett formában tudunk megtekinteni. Az egyes cégek pénzügyi adatait például soronként lenyitható grafikonos megjelenítésben is átnézhetjük, hogy azonnal lássuk mégis milyen irányba haladt a vállalkozás az elmúlt időszakban.

Az idő pénz, az információ hatalom

Ez két olyan megállapítás, ami abszolút megállja a helyét az üzleti életben. Ha a kettőt ötvözzük, azzal hatalmas előnyre tehetünk szert a piacon. Ez azt jelenti, hogy a szükséges információkat pár kattintással be tudjuk szerezni, valamint a feldolgozásra sem kell több tucat táblázatot létrehozni, mivel minden adat azonnal olvasható és értelmezhető.

A céginformációkat különösen fontos használni az üzleti döntések meghozatala során, mivel ez nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy a vállalkozás a helyes irányba haladjon tovább.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...