fbpx
14.3 C
Kecskemét
2024. május 3., péntek

FRISS HÍREK

Árverésre kerülnek Elton John nagyszabású kollekciójának darabjai, köztük a Yamaha zongorája is

- Advertisement -

Elton John nagyszabású kollekciójának körülbelül 900 darabja kerülhet hamarosan kalapács alá a február 22-én kezdődő Christie’s árveréssorozatán. A popsztár és férje miután 2023-ban, 7,2 millió dollárért eladták házukat, úgy döntöttek, elárverezik annak tartalmát is.

Az eladni készült tárgyak becsült összértéke 10 millió dollár. Köztük található a 18 karátos arany, gyémánt és narancssárga zafír Rolex Daytona óra leopárdmintás számlappal. Becslések szerint ennek értéke 40-60 ezer dollár. A kiállítás egyik, eszmei szempontból talán legértékesebb darabja lesz még a Yamaha zongora 30-50 ezer dolláros árcédulával, amelyen a „Billy Elliot” és az „Aida” című Broadway-sikereket írta. Megtalálhatók az 1975-ös napszemüvegek 2-3 ezer dolláros árcédulával és a kék gyapjú „Captain Fantastic” öltöny strassz is, amelynek ára 6 és 10 ezer dollár között változik.

Hasonló cikkünk:  Egy kormányhatározat szerint tízmilliárdokat ad Magyarország Ukrajna fegyverutánpótlására

Az aukció tételei a zenész egykori atlantai házából származnak. Ha szeretnének hozzájutni akár egy „olcsóbb” szemüveghez, ide kattintva keresgetnek. Ha olvasóink között lesz, aki egy aprócska darabra is áldozott, írja meg nekünk, és ossza meg élményét az árveréssel kapcsolatban, ami online is elérhető.

(Forrás:vg.hu, Bloomberg, Christies.com)

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...