fbpx
10.8 C
Kecskemét
2024. február 23., péntek

FRISS HÍREK

Az alföldi rolleresek az új jamaikai bobcsapat

- Advertisement -

Noha Kecskemét kapcsán az elmúlt egy évtizedben gyakran elhangzott a fejlődő metropolis és az egyetemváros kifejezés, azért a közlekedéssel kapcsolatos modernkori elvárások olykor kevésbé felelnek meg ezeknek a jelzőknek. Éppen ezért akadnak bőven, akik igyekeznek magukat egyre inkább függetleníteni a tömegközlekedéstől, és ehhez rollerre pattannak. De lássuk melyek a pro-kontra érvek.

Rövidtávon tuti befutó

Az elektromos roller kifejezetten hasznos lehet, ha a belvárosban igyekszünk A-ból B-be. Bár Kecskeméten egyébként sincsenek lábbal bejárhatatlan távolságok, rollerrel azért biztos, hogy gyorsabban célba érünk, mint ha gyalogolnánk vagy a buszra várnánk.

Egyszerű és olcsón

Egy olyan megfizethető megoldásról beszélünk, aminek nem csak a beszerzési ára tartozik a megfizethető kategóriába, hanem a fenntartása is, kiegészítőnek pedig elég egy bukósisak mellé. Vagányabbaknak kecskecímeres kéz- és térdvédő.

Hasonló cikkünk:  Jutalmazzuk vagy sem borravalóval az önkiszolgáló kasszát?

Lemondhatod a gymben a lábnapot

Bár ez elektromos változatot hajtani nem kell, a törzsizmaidnak viszont kifejezetten jót tesz a mozgó járművön való egyensúlyozás, ahogy a láb- és fenékizmokat is edzésben tartja.

Van egy kis bökkenő

Amikor már kezd túl sok lenni a jóból, akkor felmerülhet ellenérvként az utak, járdák minősége, ami azért még a belvárosban is hagy némi kívánnivalót maga után.

A végére pedig itt a legszomorúbb tény: amennyiben valaki úgy használja az elektromos rollert, hogy azt megelőzően alkoholt fogyasztott és szervezetében az még jelen van, tekintettel a Magyarországon érvényben lévő zéró toleranciára, akár súlyos büntetést is kaphat egy alkoholszondával történő ellenőrzés során.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kamu igazoltatásokkal csaltak ki TAO-pénzeket a KTE kézilabdacsapatánál

A Magyar Narancs csütörtöki lapszámában megjelent cikk szerint jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és többrendbeli személyes adattal való...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...