fbpx

FRISS HÍREK

Egyre fontosabb szerepet kap a Bayer Construct a kormánytól

- Advertisement -

A kedd este publikált Magyar Közlönyben megjelent egy kormányhatározat, ami szerint stratégiai együttműködési megállapodást köt a magyar kormány és a Bayer Construct építőipari vállalat. Részletek nem szerepelnek a határozatban, csak annyi, hogy a kormány Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert bízza meg azzal, gondoskodjon a megállapodásról.

A lakáspiacról indult Bayer Construct nevéhez olyan projektek fűződnek, mint a Puskás Aréna felújítása vagy a Bosnyák térnél épülő Zugló Városközpont projekt – ezekből is kitűnik, hogy egyre inkább megkerülhetetlen szereplőnek tűnik az építőiparban, szaporodnak az állami megrendelések és az állami segítség.

Nemzetgazdaságilag kiemelt beruházássá minősítették a zuglói beruházást, ezzel megkerülve sok helyi szabályozást. Később a projekt nagy részét megvásárolta az állam azzal, hogy állami cégeknek és intézményeknek épít majd irodát a cég.

Hasonló cikkünk:  Lázár kiszervezte a MÁV-csoport beszerzéseit a gimnáziumi barátja által vezetett céghez

A Bayer Construct vezetője, Balázs Attila pedig Tiborcz Istvánnal és Mészáros Lőrinccel is üzletelt. A cégvezető a Telexnek nemrég hosszú interjút adott, amiben azt mondta, nem foglalkozik azzal, ha kormányközelinek állítják be. „Sőt, minél többet írnak rólam, annál könnyebb eladni a lakásaimat. Hadd nyomják, a marketing az nekünk jó” – jelentette ki.

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...