fbpx
11.5 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Honvédségi harcjárműveket mutatnak be Kecskemét főterén

- Advertisement -

Egy tankot – hivatalos nevén Panzerhaubitze 2000 lánctalpas önjáró löveget – és egy Gidrán harcjárművet hoztak hétfőn reggel Kecskemét főterére.

Mindez a Magyar Honvédség „Embert a vasra!” toborzó kampánya keretében történt. Nemcsak Kecskemétre hozzák el a Pzh-t, már az ország jópár nagyvárosában járt, nemrég például Miskolcon.

Fotó: Letanóczki Nóra

„Mit nyújtunk? Már az alapkiképzés során is minimum havi bruttó 737.000 Ft illetményt, havi 12.000 Ft cafeteria-juttatást SZÉP kártyára, utazási költségtérítést (15-18 Ft/km üzemanyag-elszámolás, vagy helyi/helyközi bérlet), ingyenes laktanyai elhelyezést vagy lakhatási hozzájárulást (minimum 54.000 Ft/hó), egyszeri szerődéskötési díjként 100.000 Ft többletilletményt. Nehéz időkben kemény emberekre van szükség. A Magyar Honvédségben, egy összetartozó közösség tagjaként nemcsak hazádat véded, hanem családodat, álmaidat és több millió magyar szabadságát is! A PzH 2000 önjáró löveg a jövő tüzérségi eszköze: pontos, nagy hatótávolságú, mozgékony és gyors. Ám a legfejlettebb haditechnikai eszközök működtetése is elképzelhetetlen elszánt, rátermett katonák nélkülígy toborozzák a lövegek leendő kezelőit.

Hasonló cikkünk:  Telt házas jótékonysági gálaestet szerveztek a gyermekek javára (videóval)

Fotó: Letanóczki Nóra

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...