fbpx
21.8 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Kirándulót sebesített meg egy vadász a Bükkben

- Advertisement -

Foglalkozás körében elkövetett, gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás egy 58 éves debreceni férfival szemben, aki egyéni vadászat közben megsebesített egy férfi túrázót a Bükkben. A kirándulót stabil állapotban kórházba szállították.

Az esetről a hvg.hu értesült, a portállal a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy a nyomozók a vadászt a kihallgatása után nem vették őrizetbe.

Az Országos Mentőszolgálat pedig arról tájékoztatta a hvg.hu-t, hogy a Bükkzsérc külterületén, Bogácstól körülbelül 20 kilométerre történt balesetben megsérült, 40 év körüli kirándulót stabil állapotban kórházba szállították.

Úgy tudni, a vadász nem volt ittas állapotban, volt engedélye, és a helyi vadásztársaság vadászati naplójába is bejegyezte vadászati tevékenységét.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...