fbpx
11.4 C
Kecskemét
2024. február 27., kedd

FRISS HÍREK

Nagy Márton esélyesnek tartja, hogy a benzinárak a régiós középmezőnyben maradjanak

- Advertisement -

Nagy Márton a Magyar Ásványolaj Szövetséggel és a MOL-lal történő tárgyaláson kijelentette, hogy a hazai üzemanyagáraknak továbbra is a régiós középmezőnyben kell maradniuk – írja a 24.hu.

A lap emlékeztet rá, hogy jelenleg nem ez a helyzet, Horvátországban és Szlovéniában 60 forinttal olcsóbb a benzin, mint itthon.

Az egyeztetésen Nagy Márton hangsúlyozta, hogy a kormány továbbra is elkötelezett az ellátásbiztonság és a megfelelő üzemanyagárak kialakítása mellett, így arra kéri az üzemanyagforgalmazókat, hogy törekedjenek korábbi vállalásuk betartására, azaz a regionális szinten is versenyképes árszínvonalú üzemanyagok biztosítására.

A miniszter lát esélyt az árak kiigazítására a benzinárak tekintetében, a gázolaj esetében azonban nem azonosítható ilyen lehetőség, azonban az nem derült ki, hogy ez a kiigazítás pontosan mit jelent. Pénteken ugyan várhatóan csökken a benzin ára, de még így is 600 forint lesz a 95-ös literje.

Hasonló cikkünk:  Hobo Vadászata maróan aktuális ma is - negyvenéves a Hobo Blues Band legjobb műve
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...