fbpx
11.4 C
Kecskemét
2024. február 27., kedd

FRISS HÍREK

Skrabski Fruzsina nem szeretné, hogy elfogadják Novák lemondását

- Advertisement -

Skrabski Fruzsina, a szombaton lemondott Novák Katalin tanácsadó testületének tagja továbbra is Novákot szeretné a köztársasági elnöki székben látni.

„Mindenki írjon a parlamenti képviselőjének, hogy ne fogadja el Novák Katalin lemondását! Akkor a gesztus megvolt, de mi visszakértük” – írta a Facebookon.

Skrabski azon tagok közé tartozik, aki nem hátrált ki a köztársasági elnök mögül a 444 cikke nyomán a héten kirobbant botrány után. Úgy tűnik a bizalma továbbra is töretlen, nem sokkal korábban egy másik posztjában azt írta Novák lemondó beszédéről, hogy „ilyen erő és méltóság kevesekben van”.

Úgy fogalmazott, hogy „nemcsak egy csodálatos elnököt veszítettünk, hanem az összetartásunk és szeretetünk erejét is”. Bejegyzését azzal zárta, hogy „lehet mindent mérni, de nem a mérésekkel nyert a jobboldal, hanem az igazsággal, az összetartással, az egymás iránti bizalmunkkal”.

via 444.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...