fbpx
25.6 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Skrabski Fruzsina nem szeretné, hogy elfogadják Novák lemondását

- Advertisement -

Skrabski Fruzsina, a szombaton lemondott Novák Katalin tanácsadó testületének tagja továbbra is Novákot szeretné a köztársasági elnöki székben látni.

„Mindenki írjon a parlamenti képviselőjének, hogy ne fogadja el Novák Katalin lemondását! Akkor a gesztus megvolt, de mi visszakértük” – írta a Facebookon.

Skrabski azon tagok közé tartozik, aki nem hátrált ki a köztársasági elnök mögül a 444 cikke nyomán a héten kirobbant botrány után. Úgy tűnik a bizalma továbbra is töretlen, nem sokkal korábban egy másik posztjában azt írta Novák lemondó beszédéről, hogy „ilyen erő és méltóság kevesekben van”.

Úgy fogalmazott, hogy „nemcsak egy csodálatos elnököt veszítettünk, hanem az összetartásunk és szeretetünk erejét is”. Bejegyzését azzal zárta, hogy „lehet mindent mérni, de nem a mérésekkel nyert a jobboldal, hanem az igazsággal, az összetartással, az egymás iránti bizalmunkkal”.

via 444.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...