fbpx

FRISS HÍREK

Gyökerestül kifordult és autóra dőlt egy fa a Gyenes téren

- Advertisement -

Zuhanás közben a fa egy villanyoszlopot is letarolt. Személyi sérülés nem történt, viszont négy jármű is megrongálódott.

Az esetről a Sebességmérés/Útinform Kecskemét Facebook csoportban számoltak be. A KecsUP által megkapott fotókból jól látszik, hogy a fa – vélhetően az erős szél miatt – gyökerestől kifordult, és egy BMW-re zuhant, miközben kettétört egy villanyoszlopot is.

Kerestük a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságot, történt-e személyi sérülés, milyen beavatkozásra volt szükség, a villanyoszlop kettétörése okozott-e veszélyhelyzetet – választ egyelőre nem kaptunk, ha jön, frissítjük a cikkünket.

Frissítés, 14:46: Kovács Andra tűzoltó főhadnagy, szóvivő megerősítette, hogy személyi sérülés nem történt. Mint elmondta, az áramszolgáltató munkatársai áramtalanították az érintett szakaszt, utána tudták a tűzoltók motoros fűrésszel feldarabolni és eltávolítani a fát. Összesen négy jármű rongálódott, kettő a fa, kettő a vezeték miatt – nyilatkozta a szóvivő.

Hasonló cikkünk:  Válaszolt a Médiacentrum, szerintük idő előtti foglalkozni a perköltséggel

Írtunk a Városüzemeltetési Nonprofit Kft.-nek is, de egyelőre onnan sem érkezett tájékoztatás.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...