fbpx

FRISS HÍREK

Indul a szezon, Szolnokon már ugranak a honvédség ejtőernyősei

- Advertisement -

Hétfőn kezdődött a Gripen-pilóták felkészítése a kecskeméti repülőbázison, aminek keretében többek között azt gyakorolják, miként cselekedjenek, ha kommunikációjukat és/vagy a radarjukat zavarják. Szolnokon pedig a honvédség helikopterdandárja számolt be ejtőernyős ugrásokról.

Remek időben indították a szezont a szolnoki Sportrepülőtéren – olvasható a közösségi médiában megjelent bejegyzésükben – „A tegnapi kiképzésen edző-, bekötött körkupolás és légcellás taktikai ejtőernyővel való ugrások követték egymást.”

Tavaly augusztusban a honvédségi válogatott sikerrel vette a célbaugró világkupa-sorozat negyedik versenyét Olaszországban. Úgy írtak erről, hogy magabiztos versenyzéssel, kitűnő ugrásokkal diadalmaskodtak és megérdemelt győzelmet arattak.

A cikket a Szol24 és a KecsUP együttműködésének keretében szemlézzük, a teljes cikket itt olvashatja.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...