fbpx

FRISS HÍREK

Álomkonyha megfizethető áron

- Advertisement -

Sokan azt gondolják, hogy egy álomkonyha vagyonokba kerül, pedig ez nem igaz. Aki stílusos és praktikus berendezésre vágyik, okos tervezéssel jelentős összeget takaríthat meg. Tele az internet jobbnál jobb ötletekkel, mi csak kigyűjtöttük őket.

Felújítás és újrafelhasználás

A költséghatékony konyhaátalakítás első lépése a tervezés. Világosan ki kell tűzni egy keretet, és elhatározni, hogy bármi történjék, belül maradunk. Ezután következik a kutatás. 

A MÖBELIX konyhatervező csapata azt tanácsolja, hogy bátran böngésszünk és keressük a legjobb ajánlatokat. Számtalan összehasonlító weboldal áll rendelkezésre, amelyek megkönnyítik a dolgunkat.

Ha van már elképzelésünk arról, min szeretnénk változtatni, induljunk onnan, ami van. A jelenlegi konyhablokk jó állapotú? Lehet, hogy egy kis csiszolással vagy festéssel, esetleg a fogantyúk cseréjével teljesen új megjelenést kölcsönözhetünk a régi elemeknek. Ez nemcsak pénztárcát kímélő megoldás, de egyedi is. 

Okos vásárlás

Amennyiben nem sürget az idő, talán jobb megvárni a következő akciót. A szezonális leértékelések nagy eséllyel mindig az év ugyanazon szakában vannak. Érdemes folyamatosan járni az áruházakat, könnyen lehet, hogy egy kiárusításon találunk rá az igazira. 

A bemutatótermi modelleket, a készlet utolsó darabjait ráadásul meg sem hirdetik és a katalógusokba sem kerülnek bele. Egyszer csak megjelennek a kiállítótérben, méghozzá gyakran elképesztő kedvezménnyel. Ha sikerül megcsípni egy igazán jó ajánlatot, kár halogatni a döntést. 

Hasonló cikkünk:  Befolyásolni akarta a pedofil ügy áldozatát, de megúszhatja K. Endre

Csináld magad! 

Nemcsak felújítani, de össze is lehet rakni egy konyhablokkot házilag. A munkadíj a zsebünkben marad és a személyes karakter is garantált. A DIY útmutatók és videók lépésről lépésre bemutatják, hogyan készíthetünk saját kezűleg konyhaszigetet vagy akár asztalokat. 

 Akár úgy is dönthetünk, hogy bizonyos területeken, elemeken nem spórolunk. Egy drágább munkalap megéri a befektetést, míg más területen, mint amilyen például a dekoráció, kompromisszumot köthetünk. 

Jöhet a segítség

A tervezési folyamat során ne féljünk ötleteket kérni! Egy profi belsőépítész vagy konyhatervező tanácsa aranyat ér, bátran jelentkezzünk egy konzultációra! A hozzáértők olyan tippeket adhatnak, amelyekkel további megtakarítást érhetünk el, vagy elkerülhetünk egy költséges hibát.

Miközben a pénzügyi keretet szemmel tartjuk, próbáljunk meg úgy választani, hogy örömet és szépséget is vigyünk a mindennapjainkba. Egy szép virágcserép a konyhapulton, csempék a falon, a kis részletek nagyban meghatározzák a konyha hangulatát. A helyiségét, ahol kezdjük a napot, finomakat sütünk, főzünk, együtt étkezünk a szeretteinkkel, a családunkkal.

Ha nézegetés, keresgélés közben mégis beleszeretünk egy kész konyhablokkba, engedjünk a csábításnak! Ha még mindig buzog bennünk a tettvágy, kifesthetünk, mielőtt megérkezik.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Két új kecskeméti polgármesterjelölt – bővülhet még a számuk

Hódi Zsuzsanna, a Mi Hazánk és Király József, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltje is leadta - Szemereyné...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...