fbpx

FRISS HÍREK

Lázár fel van háborodva a kegyelmi ügy kapcsán, és kíváncsian várja hova fut ki Magyar Péter próbálkozása

- Advertisement -

Lázár János építési és közlekedési miniszter a 444-nek adott interjút, amiben a kegyelmi ügyről is elmondta a véleményét, szerinte sokszor megkérték Novákot, hogy adjon magyarázatot, de nem kaptak választ. Emellett beszélt Magyar Péterről is.

„Én is azok közé tartozom, aki szeretné tudni [miért kapott kegyelmet K. Endre]. Nagyon szeretném tudni végre, hogy egy kiskorú gyerek sérelmében elkövetett bűncselekményben hogyan lehet kegyelmet adni Magyarországon. Ezt én fölháborítónak és megbocsáthatatlannak tartom egy politikai közösségen belül, és az ország szempontjából is. Aki egy kiskorú gyerek rovására, sérelmére elkövetett bűncselekményben kegyelmet ad, az nem való fölénk, és nem való közénk sem.”

Varga Judit a hangfelvételen vagy tévedett, vagy hülyeséget beszélt – mondta Lázár, hozzátéve, hogy ez nem atombomba, hanem vízipisztoly, és nem tudja elképzelni, hogy az ügyészségi iratokba valaki kívülről belenyúlt volna.

Hasonló cikkünk:  Értem- nem értem- de mégis értem: a Magyar Péter jelenség egy influenszer szemével

Magyar Pétert sem alábecsülni, sem túlbecsülni nem akarja, hogy veszélyt jelent-e a Fideszre. Elmondta, ismeri Magyart, aki dolgozott az általa felügyelt vállalatoknál, és az ottani munkájára rosszat mondani nem tud.

Lázár kíváncsian várja, hogy mi lesz Magyar Péter politikai próbálkozásának a kimenetele. Szerinte az elmúlt harminc évben sokan kiváltak a Fideszből, az ellenzéki pártok pedig tele vannak az ilyen politikusokkal, ezért – ironikusan – sok szerencsét kívánt Magyarnak. Szerinte viszont Magyar sokkal veszélyesebb az ellenzéki pártokra, mint a Fideszre, mert a szavazóik elégedetlenek velük, és le akarják váltani őket.

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...