fbpx

FRISS HÍREK

Magyar és Tisza ezentúl együtt jár – pártot választott Magyar Péter

- Advertisement -

Magyar Péter kiválasztotta a pártot, aminek a színeiben politizál majd tovább, így kérte is a Nemzeti Választási Bizottságnál, hogy vegyék azt nyilvántartásba.

Ezzel a párttal indulunk a 2024. június 9-ei európai parlamenti és az önkormányzati választáson” – írta Magyar a posztjában, de a párt nevét még nem szerette volna nyilvánosságra hozni, csak akkor, ha már jogerőssé vált a regisztráció.

Az NVB oldalán megjelent kérelemből viszont kiderült, hogy a nevük TISZA – Tisztelet és Szabadság Párt lesz. A testület következő ülését csütörtök délután tartják, ekkor akár dönthetnek is a pártról.

Az információt Magyar Péter megerősítette, hogy valóban ezzel a formációval indul, szerdán már meg is választották a párt egyik alelnökévé. A pártot egyébként Szabó Attila 2021-ben jegyezte be Egerben.

Hasonló cikkünk:  Törökország legfőbb ellenzéki pártja nagy választási győzelmet aratott Isztambulban és Ankarában

Magyar eddig csak az EP-választáson való indulást emlegette, ugyanakkor a szombati tüntetésen feltűnt mellette Szigetszentmiklós polgármestere, Nagy János, ami már arra utalt, hogy önkormányzati jelöltjeik is lehetnek.

Lássuk meg, mennyire fél a hatalom, és hogy megpróbálják-e adminisztratív eszközökkel megakadályozni az indulásunkat. A június 9-ei választás mérföldkő lesz. Ha összefogunk és összekapaszkodunk, akkor semmi és senki nem akadályozhatja meg, hogy visszavegyük a hazánkat” – írta Magyar Péter.

via 444.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...