fbpx

FRISS HÍREK

Menczer Tamás: a Fidesz-KDNP valószínűleg az egész világ legsikeresebb pártja

- Advertisement -

Hollik István utódjaként Menczer Tamás, mint a Fidesz új kommunikációs igazgatója szombatra már bebizonyította, hogy érdemes a posztra, ugyanis a Kossuth téri tüntetést látva megállapította: Magyar Péter a dollárbaloldal új politikusa, és háborúba vinné Magyarországot. Majd jött egy debreceni fideszes fórum, ahol a megilletődött fideszeseknek Papp László polgármester és Pósán László mellett úgy beszélt, mintha egy elbizonytalanodott csapatba kellene lelket öntenie a félidőben.

Támadás alatt vagyunk, ugye? Tehát a kegyelmi ügy is ez volt, és most ez a cirkusz is az. A kegyelmi ügynél elmondták mindenkire, aki valaha a Fideszre szavazott, hogy pedofil. Most ez a derék ember mindennap elmond mindent rólunk, tehát támadás alatt vagyunk. Ilyenkor az embernek van egy olyan reflexe, hogy ha támadás alatt van, […] akkor van, hogy egy kicsit így összébb húzza magát, egy kicsit behúzza a fejét, meg hogy majd csak túl leszünk rajta, meg majdcsak elmúlik.”

Hasonló cikkünk:  Miért jönnek kínai rendőrök Magyarországra?

Menczer szerint a Fidesz-KDNP „Európa legsikeresebb pártja és valószínűleg az egész világ legsikeresebb pártja. Egymás után négy választást nyertünk kétharmaddal, ami páratlan Európában és világszinten is”. Szerinte most olyanok akarják kioktatni őket, akik egy-két százalékon állnak, vagy amik még soha nem voltak választáson, illetve olyanok, amiket minden alkalommal tönkrevertek. Szerinte a számok és az elért eredmények őket igazolják.

Ezért nem hagyjuk, hogy mindenfajta ilyen izgalmas ember veszélybe sodorja azt, amit közösen elértünk.

via 444.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...