fbpx

FRISS HÍREK

A 80-as években gyártott, használt síneket építenek be a kínai szupervasútba

- Advertisement -

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő Kelebián fotózta le, hogy Diósgyőrben gyártott, használt síneket és talpfákat építenek be a kínai szupervasútba.

A Facebook-on közzétett csütörtök reggeli bejegyzésből kiderül, hogy néhány vasútbarát látogatott el a munkálatok helyszínére, ők szúrták ki, hogy bár van némi haladás, de 44 éves eszközöket építenek be.

„A két fővágányon új sínek és talpfák vannak, de a kitérőkön ott virít a DIÓSGYŐR felirat és a dátum: 1980, 1983 és 1984 volt a gyártási év… Végülis: kommunista állam építi, így kompatibilis a kommunista államban gyártott sín…” – írja Hadházy.

A képviselő hozzáteszi, hogy „önmagában nem ördögtől való kitérőbe használt, kisebb teherbírású síneket tenni. Na de egy 850 milliárdos beruházásnál??”. Szerinte jó lenne tudni, hogy mi szerepel a szerződésben erről, de az sajnos titkos.

Hasonló cikkünk:  Az elmúlt egy évben aki gazdag volt, az még gazdagabb lett Magyarországon

via Szeretlek Magyarország

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megnyílt a város első P+R parkolója, egyelőre nem tolonganak az autók

Átadó nélkül használatba került Kecskemét első P+R parkolója Homokbányán. Május 16-tól bátran használhatják a kialakított placcot, akik ingyen, tömegközlekedéssel...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...