fbpx
17.3 C
Kecskemét
2024. július 27., szombat

FRISS HÍREK

A köztévé vitát rendez, de ha az nem élőben, főműsoridőben lesz, Magyar Péter nem megy el

- Advertisement -

Az MTVA úgy tűnik nyitott arra, hogy vitát rendezzen a politika szereplőinek az európai parlamenti választás kapcsán. Meghívott kaptak a közmédiától az induló pártok listavezetői, Dobrev Klárától kezdve Donáth Annán át Magyar Péterig.

Az invitálás nem sokkal az után történt, hogy Magyar Péter kijelentette, ha tíz napon belül nem kap vitafelkérést a közmédiától, tüntetést szervez az MTVA székháza elé.

Azonban vasárnap Magyar Péter bejegyzésében több tisztázatlan kérdést is felvet, amelyek a közmédia felkérésének hiányosságait érinti. Ezek pedig:

  • mikor, milyen idősávban és hol lesz a vita;
  • élő, egyenes adásban közvetítik-e;
  • lesznek-e nézők, és ha igen, ki hívja őket;
  • ki lesz a moderátor;
  • milyen formátumban képzelik el a vitát, hányan lesznek pontosan, hány kérdés lesz, mennyi idő lesz egymás felvetéseire reagálni, egyáltalán reagálhat-e bárki a másik mondandójára.
Hasonló cikkünk:  Több mint 11 ezren vágtak neki az idei Balaton-átúszásnak

A Tisza Párt listavezetője szerint nincs értelme olyan vitának, ahol egyszerre ültetik le mind a 11, listát állító pár listavezetőjét: egyrészt azért, mert ennyi emberrel nehezen tud érdemi diskurzus kialakulni, másrészt pedig azért, mert a pártok támogatottsága sem tükröződne megfelelően.

Azt pedig a minimumnak tartja, hogy a vita élőben, főműsoridőben menjen, ha nem így lesz, nem fogadja el a meghívást.

via 24.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Csoportosan küldtek el dolgozókat a kecskeméti Mercedes-gyárból

Olvasónktól értesültünk arról, hogy a kecskeméti Mercedes-Benz gyárban hirtelen, az előzetes kommunikációval ellentétesen közölték több kölcsönzött munkavállalói csoporttal, hogy...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...