Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

Burgerszörny is készül idén a lajosmizsei szamócás forgatagon

- Advertisement -

Május 18-án rendezik meg immár 13. alkalommal a Szamócás Vásári Forgatagot Lajosmizsén. A helyi szamócatermelők a város központjában vonulnak fel, valamint mellettük más helyi termelők és kézművesek is. A napot színes programok gazdagítják.

Az egyik ilyen program Magyarország legnagyobb hamburgere, amit az autópályáról elnevezett M5 Burger szakács csapata kísérel meg elkészíteni.

Az alapanyagokat helyi termelők szezonális terményei szolgáltatják. A Melis testvérek már elkészítettek egy 50 centiméteres átmérőjű sajtot, a bucit pedig ismert szakember, Szabi a pék süti majd. A tervek szerint ez több, mint egy méter átmérőjű és 10 kilogramm körüli súlyú lesz.

A dupla burgerbe kétszer 40 kiló húst sütnek, a többi hozzávalóval együtt egy mázsánál is nagyobb lesz a Guinness-aspiráns burger.

via Sokszínű vidék 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Visszaáll a régi forgalmi rend az ÉZI-nél lévő kereszteződésnél

Az 52-es főút ideiglenes forgalomtereléseinek megszüntetését követően július 1-jén, hétfőn az önkormányzattal egyeztetett módon visszaáll Kecskeméten az Ipoly utca...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version