Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

Egyszerű, de nagyszerű megoldás: kétszemélyes ágyazható kanapé

- Advertisement -

Vannak olyan helyzetek, ahol egy kisebb ülőfelületű bútor is elegendő a nappaliba – például egy agglegénynek, egy fiatal párnak az albérletükbe vagy egy nyaralóba. Fontos lehet ugyanakkor ebben az esetben is, hogy a kanapé ágyazható legyen. De vajon van ilyen modell?

Igen! A VIP Kanapé bútorkínálatában megtalálható a Mary Big Sofa is, amely pontosan megfelel a kívánalmaknak. Mutatós, több díszpárnája is van, illik bármilyen stílusú nappaliba – esténként pedig remek fekhelyként funkcionálhat. Ismerjük meg közelebbről a terméket!

Hogyan néz ki a Mary Big Sofa?

Ez a nappalibútor egy kétszemélyes kanapé. Nincs benne semmi extra, nem rendelkezik állítható fejtámlákkal vagy karfával, nincs motoros relax funkciója, nem díszíti LED-világítás sem. Egy viszonylag egyszerűbb bútordarab, mégis ezzel tűnik ki a többi modell közül.

Nagyon dizájnos: valóban illik egy modern helyiségbe – ami különösen egyedivé teszi, az a sok díszpárna, ami jár hozzá. A kanapé és a párnák színe is szabadon megválasztható rendeléskor, éppen ezért helye lehet a bútornak egy bohó stílusú nappaliban épp úgy, mint egy minimalista vagy egy klasszikus stílusú szobában.

A Mary Big Sofa – ahogy a neve is mutatja – nem kis méretű, annak ellenére, hogy két személyre tervezték: 250 cm x 100 cm. Ülésmagassága a megszokott: 43 centiméter, az ülésmélység 62 centiméter.

Masszív szerkezetű, puha ülőfelületű, kényelmes bútor, amely apró krómlábakon áll. Így tehát az sem akadály, ha egy helyiség padlófűtéses: ide is tehető az ágy.

További jellemzők

Amik miatt nagy népszerűségnek örvend a termék a VIP Kanapé vásárlói körében, azok a következők:

  • Ismert lengyel gyártó terméke.
  • Ágyazható – ágyneműtartója is van: két darab is, a fekvőfelület alatt kialakítva.
  • A fekvőfelülete 150 x 200 cm – tökéletesen elfér tehát rajta két ember.
  • Nagyon könnyen vendégággyá alakítható.
  • A bútor kárpitjának színe és típusa megválasztható, ezt az előrendelés során meg kell adni.

Ma már nagyon sokféle szövet érhető el a bútorgyártóknál. Érdemes az igényeink szerint választani. Például ha van kutya vagy macska is a lakásban, akkor állatbarát kárpitozást javasolt kérni.

A rendelésről néhány szó

Amennyiben érdeklődik valaki a Mary Big Sofa iránt, annak azt javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a fent említett webáruházzal! Telefonon lehet hozzájuk bejelentkezni. A kapott időpontban a munkatársak megmutatják a kínálatot, össze lehet hasonlítani az egyes termékeket, ki lehet próbálni, milyen érzés ülni, feküdni a kanapén.

A Mary Big Sofa modell akár azonnal el is vihető, hiszen mindig van készleten – bézs színben. Ez egy nagyon divatos árnyalat, loft stílusú szobába illeszkedik a leginkább visszafogott színhasználata miatt, de a vintage vagy a rusztikus stílus kedvelői is örömüket lelhetik benne.

Érdemes érdeklődni a házhoz szállítás feltételiről is a rendelés során: a VIP Kanapé tud segíteni abban, hogy a szófa minél előbb otthonod dísze legyen. Összeszerelést igényel a bútor, de ennek mikéntjéről is tájékoztatnak az üzletben.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Háromról két műszakra áll át a Mercedes-gyár júliusban, kérdés még, hány dolgozótól válnak meg

A KecsUP szerkesztősége úgy értesült, hogy a kecskeméti Mercedes-gyár július 22-től két műszakos munkarendre áll át, amely állítólag tartós...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version