fbpx
31.4 C
Kecskemét
2024. június 22., szombat

FRISS HÍREK

EP-vita: a kormánypárti sajtó szerint Deutsch Tamás megsemmisítette a baloldali pártokat

- Advertisement -

Csütörtök este a közmédia teret adott egy választási vitának, bár a résztvevők többsége szerint nem lehet tizenegy monológot vitának nevezni. Ettől függetlenül a kormánypárti sajtó alaposan kielemezte, ki volt az esemény abszolút győztese: Deutsch Tamás.

Az Origo a legkeményebb vitázónak kiáltotta ki a Fidesz EP-listavezetőjét, beszámolójukban így fogalmaznak: „Ami biztos: Deutsch Tamás megsemmisítette a baloldali pártok képviselőit – Gyurcsány feleségét és Magyar Pétert – , akik egy szót sem beszéltek a legfontosabb kérdésekről: a háború veszélyeiről, a sorkatonaság visszaállításának brüsszeli terveiről, vagy éppen a migrációról.”

Bohár Dánielt is idézik egy másik cikkben, a fideszes influenszer szerint Deutsch Tamás nyert, Gyurcsányné és Magyar Péter pedig óriásit bukott a vitán. Erre jutott a Mandiner is, azt írták, hogy “Deutsch beolvasott „a feleségét titokban készített hangfelvétellel zsaroló” Magyar Péternek és a „hazug” Dobrevnek, az ellenzék a közmédiával és Orbánnal foglalkozott.” 

A Magyar Nemzet is azt emelte ki, hogy a Fidesz listavezetője helyretette Dobrev Klárát és Magyar Pétert. A lap a biztonság kedvéért egy elemzőt is megkérdezett, a kormánnyal mindig mindenben egyetértő Deák Dániel úgy látta, hogy egyértelműen Deutsch Tamás nyert, éspedig azért, mert igaza volt.

Hasonló cikkünk:  Az EP-listavezetők vitáján a közönség volt a nyertes

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Visszaáll a régi forgalmi rend az ÉZI-nél lévő kereszteződésnél

Az 52-es főút ideiglenes forgalomtereléseinek megszüntetését követően július 1-jén, hétfőn az önkormányzattal egyeztetett módon visszaáll Kecskeméten az Ipoly utca...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...