fbpx
18.7 C
Kecskemét
2024. június 25., kedd

FRISS HÍREK

Kecskeméten is lezajlott a Magyar sport napja apuval és anyuval

- Advertisement -

Több mint 1000 gyermek, sportoló, szülő és edző részvételével Kecskeméten is megtartották május 6-án a Magyar Sport Napját a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban kialakított húsz állomáson.

A programot Ivkovicné Béres Tímea, a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője nyitotta meg, aki kiemelte a sport összetartó, közösségteremtő és motiváló erejét.

A nap során a Kecskeméti Sportiskolába (KESI) tartozó összes sportág képviseltette magát. A sportnap hangulatát Kiss Virág fitnesznagykövet, Világ- és Európa bajnok bemelegítő gyakorlata alapozta meg.

Kiemelt helyszínként kitelepült a Kecskeméti Repülőbázis állománya, hogy egy izgalmas akadálypályán próbálhassák ki magukat a látogatók. A sportos pontokon pedig az adott sportágak ifjú tehetségei és edzői ismertették meg a bátor jelentkezőkkel a technikákat és a rejtelmeket.

Díjazták az elmúlt időszakban legtöbb aktív mozgást végző regisztráltakat. A kupákat Szemereyné Pataki Klaudia adta át. A sportok képviselőinél egy kis aktivitásért cserébe bélyegeket lehetett gyűjteni, amelyeket a rendezvény vég, én értékes ajándékokra válthattak be a résztvevők.

Hasonló cikkünk:  Nyulakra, őzekre, rókákra vadásznak a reptéren

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Háromról két műszakra áll át a Mercedes-gyár júliusban, kérdés még, hány dolgozótól válnak meg

A KecsUP szerkesztősége úgy értesült, hogy a kecskeméti Mercedes-gyár július 22-től két műszakos munkarendre áll át, amely állítólag tartós...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...