fbpx
20 C
Kecskemét
2024. június 23., vasárnap

FRISS HÍREK

Lengyelország felvetette, hogy katonákat küld Ukrajnába

- Advertisement -

A Reuters tudósítása szerint nem kizárt, hogy Lengyelország a jövőben katonákat fog küldeni Ukrajnába.

Radoslaw Sikorski lengyel külügyminiszter a sajtónak nyilatkozva beszélt arról, hogy nem kizárható, hogy Lengyelország katonákat fog küldeni Ukrajnába. Azt, hogy konkrétan mit fognak csinálni a háborús övezetben, nem részletezte.

A lengyel külügyminiszter hozzátette: fontos, hogy Oroszországot bizonytalanságban tartsák a lengyel szándékokkal kapcsolatban, ez azt jelenti, hogy nincs végleges döntés a katonai beavatkozásról.

Sikorski korábban már többször is mondta, hogy Lengyelország alapvetően nem zárja ki, hogy katonákat fog küldeni a megtámadott ország területére. Eközben Ukrajna bejelentette, hogy aláírta azokat a dokumentumokat, amelyek előkészítik francia katonai kiképzők befogadását Ukrajna területére.

via Portfolio

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Visszaáll a régi forgalmi rend az ÉZI-nél lévő kereszteződésnél

Az 52-es főút ideiglenes forgalomtereléseinek megszüntetését követően július 1-jén, hétfőn az önkormányzattal egyeztetett módon visszaáll Kecskeméten az Ipoly utca...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...