Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

Magyar Péter előtt, Magyar Péter után, de nem csak róla és nem csak politikáról szóltak a független vidéki sajtó hírei

- Advertisement -

Nem lebontják, hanem találtak befektetőt és felújítják a jó ideje nem lakott toronyházat Miskolcon. Vannak, akik már látták Magyar Pétert, és friss élmény volt nekik a találkozás a Tisza Párt EP- és budapesti listáját is vezető politikussal, és van ahol még csak várják, hogy hozzájuk is érkezzen. Emellett zajlik a kampány persze, mindenféle fura költésekkel, és még érdekesebb ötletekkel. Az elhíresült pécsi buszbotrányt pedig újságírók beszélték ki egy friss podcastban, Kecskeméten pedig az orosz diszkontáruház érkezéséről pletykálnak.

Borsod24: Eladták a lepusztult miskolci húszemeletest

Régóta akart valamit kezdeni az önkormányzati ingatlankezelő a miskolci húszemeletessel. Az üresen álló ikonikus ingatlant sokan az öngyilkosok házának is nevezik a borsodi megyeszékhelyen. Eleinte tervben volt a toronyház felújítása és átépítése is, de a fejlesztésre nem sikerült pályázati pénzt szerezni, írja a Borsod24. Érdekesség, hogy a 119 lakásos házat nem a rendkívül sikeres, a Hell-cégcsoporthoz tartozó ingatlanfejlesztő vállalkozás, hanem egy budapesti cég szerezte meg, nagyjából 500 millió forintért, felújítási kötelezettség vállalásával.

Kapos-T: Magyar Péter-várás, választási cseresor, felszívódott párt

Magyar Péter számos, a térképen alig látható településen is megfordult már országjárása során, ám Kaposvárt eddig elkerülte. A Kapos-T kiderítette, hogy mégsem kell már sokat várni rá a somogyiaknak, e hónap tizenötödikén találkozhatnak vele a helyiek. A lap azt is kiderítette, mi lett a városban a kirúgott-lemorzsolódott Mi Hazánk-tagokkal, és mi történt az LMP-vel.

Szabad Pécs: Újságírók az elhíresült pécsi buszbeszerzési ügyben történt fordulatról

Volvo-gate. Pécsi buszbotrány. A majdnem tíz éve kezdődött ügyről rengeteg részletet tudtunk már eddig is, de jogerős ítélet még nem született. Sőt, a Pécsi Ítélőtábla a napokban hatályon kívül helyezte az elsőfokú, felmentő ítéletet. De, hogy jutottunk idáig? Erről készült friss podcast-adás, amelyben Ungár Tamást (Népszava) és Babos Attilát (Szabad Pécs) Gűth Ervin (Mecseki Müzli) kérdezte.

KecsUP: Kecskeméten is boltot nyit az orosz Mere szupermarket hálózat?

Húsz, harminc, majd a végén már ötven százalékos kiárusítás volt április végén a nagy múltú kecskeméti Szilvási Áruházban, aztán végleg bezárt. Volt, akit meglepetésként ért, más nem csodálkozott rajta, hogy április 26-tól már 30 százalék kedvezményt hirdettek a megmaradt árura, majd még aznap délután 50 százalékosat, bár akkorra a polcok már nagyrészt üresek voltak. Ezt követően végleg bezárták a kapukat. A tulajdonos Szilvási József azt mondta: még két hétig nem nyilatkozhat arról, hogy mi lesz az ikonikus bevásárlóközpont helyén. A KecsUp újságírója több forrástól is úgy hallotta, az orosz Mere szupermarket hálózat fog boltot nyitni. 

Szabolcs24: Óriási tömeg fogadta Nyíregyházán Magyar Pétert

Magyar Péter, a Tisza Párt arca a héten járt Szabolcs-Szatmár-Bereg több kisvárosában, de a legnagyobb rendezvényét a megyeszékhelyen tartotta. Több ezer embert sikerült az utcára hívnia, hogy együtt tiltakozzanak többek között a Fidesz és az ellenzék bebetonozott pozíciói, az ellopott EU-s támogatások, a  hazai közállapotok, a szegénység, a kórházak alulfinanszírozottsága, az emberek megfélemlítése miatt – tudósított a Szabolcs24.

Szegeder: Lázár János Szabadkára is vinné a tram-traint

Szabadkára is tram-traint vinne Lázár János, de a közbeeső városokba már nem biztos, hogy bemennének a járművek – írja a Szegeder. A napokban meg is járta Szerbiát a tram-train, de adminisztratív okokból most csak Horgosig jutott. A nemzetközi közlekedéshez szükséges kritériumok közül párat még teljesíteni kell, és a szakma se fogadja kitörő lelkesedéssel Lázár ötletét, tekintve, hogy a Hódmezővásárhely–Szeged vonalon is adódnak problémák.

Szol24: Gigantikus kampányköltésben a fideszes polgármester

A kampányok idején mindig jelzésértékűnek számít a politikai hirdetésekre elköltött összegek nagysága, ahogy az is sokatmondó, hogy egy jelölt a saját programpontjait, elképzeléseit szeretné ezáltal minél szélesebb közönséghez eljuttatni, vagy az ellenfelei lejáratására szórja el a pénzt. Arról, hogy Szolnokon, mi ezzel kapcsolatban a helyzet, a Szol24 közölt cikket.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Papucs, törölköző, pléd sincs biztonságban a kecskeméti strandon?

A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban tapasztalható lopásokra figyelmeztető poszt terjedt el a Facebook-on. Talán javul majd a helyzet, július...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version