fbpx
23.8 C
Kecskemét
2024. június 16., vasárnap

FRISS HÍREK

Vereséget szenvedett, így lépéshátrányból várja a hétfői meccset a Scoregoal Kecskemét

- Advertisement -

A történelmi siker már megvan a kecskemétieknek, a bajnoki aranyérem megszerzése azonban sokkal nehezebb feladatnak tűnik jelenleg, mint egy héttel ezelőtt – a címvédő Haladás VSE 4-1-re győzött, így 2-1-re vezet az egyik fél három győzeleméig tartó magyar bajnoki döntőben.

A bajnoki döntő első mérkőzésén sokak meglepetésére idegenben 1-3-ra tudott győzedelmeskedni a Scoregoal a sokkal rutinosabb szombathelyiekkel szemben. A második találkozón a Messzi István Sportcsarnokban vágtak vissza a zöld-fehérek, csütörtökön pedig már a vezetést is megszerezték, így karnyújtásnyira vannak az újabb bajnoki aranyuktól. A párharc negyedik összecsapása a Messzi István Sportcsarnokban április 27-én, hétfőn 20 órakor kezdődik.

A Kecskemét nem kezdte jól a meccset, ez pedig sajnos az eredményjelzőn is igen korán megmutatkozott: a hetedik percben Vas Ádám és Vatamaniuc-Bartha Dávid góljaival már 2-0-ra vezetett a rendre a Futsal Bajnokok Ligájában is induló Haladás. Az első félidőt ezt követően feszültség és harciasság jellemezte, két sárga lapos figyelmeztetést a játékvezető még kiosztott a hazaiaknak, de több gól már nem esett.

A második játékrészt agresszívan kezdték a kék oroszlánok, a 27. percben Fekete Márk használta ki szemfülesen Alasztics Marcell, a címvédő kapusának hatalmas hibáját, így szépített a Kecskemét, 2-1. A Szombathely nem tört meg a bekapott találattól, két minutummal később ismét Vatamaniuc-Bartha Dávid lövésétől rezgett meg a kecskemétiek hálója, a 33. percben pedig egy labdaszerzést követően Longo Duarte Baptista Luiggi állította be a végeredményt – így a hazaiak 4-1-re diadalmaskodtak a döntő harmadik mérkőzésén és nagyon közel kerültek az újabb, zsinórban negyedik bajnoki címükhöz.

Hasonló cikkünk:  Szerdán érkezik Magyar Péter Kecskemétre

„A Haladás megérdemelten nyert. Bajnoki döntőben nem szabad ilyen hibákat véteni, főleg védekezésben. Ezeket kell kiküszöbölnünk hétfőre, és hazai közönség előtt megmutatni legjobb arcunkat. A kihívás még nagyobb lesz, ugyanis Suscsák a semmiért kapott sárgát. Ez volt az ötödik neki a rájátszásban, így nem játszhat majd. Sok nehéz helyzetet megoldottunk már ebben a szezonban, most is arra fogunk törekedni, hogy megoldást találjunk. A csapatomra büszke vagyok, mert elképesztően harcoltak a végsőkig ma is. A kecskeméti sportbarátok is büszkék lehetnek rájuk, ezért kérem őket, hogy hétfőn jöjjenek ki 20 órakor a Messzi István Sportcsarnokba, és támogassák a fiúkat!” – nyilatkozta a lefújást követően Marko Gavrilovic sportigazgató a klub honlapján.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A Minisztérium szerint hétfőre minden irányban átjárható lesz a kritikus Izsáki úti csomópont

Csütörtökön beszámoltunk róla, hogy az Izsáki út legforgalmasabb kereszteződésében, a Vízmű utca felőli közlekedési lámpa előtt egy körülbelül 10...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...