fbpx

FRISS HÍREK

Vegyes a kecskeméti polgárok véleménye a választási eredményekről (videóval)

- Advertisement -

Június 9-én lezajlottak az önkormányzati és az Európa Parlamenti választások, amelyről a KecsUP oldalán részletesen is beszámoltunk. Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy a kecskeméti lakosok hogyan értékelik a választási eredményeket. 

A kecskeméti főtéren interjúzva igazán vegyes válaszokat kaptunk a kérdésünkre. Volt, aki elégedett és örül, hogy a jelenleg regnáló erők továbbra is bizalmat kaptak.

A válaszadók közt találunk olyat is, akik nagyobb változást várt az előzményeket ismerve. Egyes megszólalók reményeiket fejezték ki a 2026-ban megtartott országgyűlési választásokra utalva, valamint üdvözölték, hogy színesebbé vált a a már ellaposodott magyar politikai élet.

Ha van véleménye írja meg nekünk a szerkesztoseg@kecsup.hu email címre és kövesse Youtube csatornánkat, hogy még több érdekes tartalommal találkozhasson!

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„A kocsmák ideje szép lassan, de biztosan lejár” – interjú a Szívós borozó tulajdonosával, Tóth Imrével

Eltűnőben van a klasszikus kocsmakultúra, mára szinte csak törzsvendégek járnak Kecskemét egyik legrégebbi kocsmájába, a Szívós borozóba. Tóth Imrével,...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...