Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

Birtokba vették a gyerekek Kecskemét-Hetényegyháza új játszóterét

- Advertisement -

A Móricz Zsigmond Általános Iskola udvara ad otthont a városrész új játszóterének, amit az itt élő gyermekek és szülők nagy örömmel vettek birtokukba a közelmúltban. A helyszínen látottak alapján van még tennivaló, de már most is biztonságban, kerítéssel körülzárt területen játszhatnak az apróságok.

Megkapta ugyan a szükséges engedélyeket Hetényegyháza legújabb játszótere, de szemmel láthatóan még némi utómunkára lesz szükség. A kerítéssel lezárt terület egy részén jelenleg is földkupacok tarkítják a környezetet.

kecsup.hu/Varga László

Ennek ellenére a gyerekek nagy örömmel próbálták ki a különböző játékokat, mászókákat. A kialakított játéktér négy elemből áll: egy csúszdás mászóka, egy hinta, egy libikóka és egy körhinta. Bár a tereprendezés még zajlik, a közvetlen terület már játékra alkalmas.

kecsup.hu/ Varga László

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Papucs, törölköző, pléd sincs biztonságban a kecskeméti strandon?

A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban tapasztalható lopásokra figyelmeztető poszt terjedt el a Facebook-on. Talán javul majd a helyzet, július...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version