fbpx

FRISS HÍREK

Fergeteges programokkal zárták az évet a diákok Kecskeméten – videóval és galériával

- Advertisement -

A péntek reggeli órákban már elkezdődött Kecskemét főterén a Tanévzáró Fesztivál, amelyet immár hetedszerre rendeztek meg. Ügyességi és szellemi képességüket is összemérhették azoknak az iskoláknak a diákjai, akik beneveztek a versenybe. Az esti hangulatról a Vasútkertben ismert lemezlovasok gondoskodtak.

A programsorozat az idén a 130 éves M. Bodon Pál Zeneiskola növendékeinek koncertjével indult. A 80 fős zenekar Kuna Lajos vezényletével Hans Zimmer: A Karib-tenger kalózai nyitányát adta elő. A folytatásban a Tanévzáró Futam vette kezdetét, ahol a versenyzők kijelölt állomásokon mérhették össze tudásukat, ügyességüket. Lökd meg a kecskét, futás, darts, sörpong (sör nélkül) és logikai feladatok vártak rájuk, de még zenekarként is meg kellett csillogtatni tehetségüket. Érzékenyítésként látássérült szimulációban való kihívásokat kellett megoldani.

Az igazi kikapcsolódás az este során a Vasútkertben érkezett el a fiatalok számára, ahol több ismert lemezlovas követte egymást a színpadon, köztük: Joer Junior, Cooky, Lotfi Begi, Loving Arms, Dj Junior szórakoztatták a kilátogatókat.

A hatóságoknak is akadt némi dolguk, az este során néhány túlfűtött ünneplőt ki kellett vezetniük a rendezvény területéről, de ettől eltekintve az idei rendezvény nagy sikerrel ért véget.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Háromról két műszakra áll át a Mercedes-gyár júliusban, kérdés még, hány dolgozótól válnak meg

A KecsUP szerkesztősége úgy értesült, hogy a kecskeméti Mercedes-gyár július 22-től két műszakos munkarendre áll át, amely állítólag tartós...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...