fbpx
26.5 C
Kecskemét
2024. június 23., vasárnap

FRISS HÍREK

GKI: nyáron 650 forintig is drágulhat a benzin

- Advertisement -

Jelenleg 600 forint körül mozog a benzin ára, azonban nyáron újra 650-re drágulhat a GKI előrejelzése szerint.

Jól mutatja, hogy az Oroszország ellen bevezetett Európai Uniós szankciók működnek, mert 50 forinttal olcsóbb az üzemanyag, mint másfél hónappal ezelőtt – mondta Molnár László, a GKI Gazdaságkutató Zrt. vezérigazgatója.

Magyarázata szerint az orosz olajnak jelentősen lecsökkent a felvevőpiaca, emiatt áron alul próbálják értékesíteni. Molnár hozzátette, hogy ez az állapot nem tart valószínűleg sokáig.

Múlt héten a legnagyobb kőolajexportáló országok szervezete, az OPEK+ a kitermelés korlátozásának hosszabbításáról döntött, így július helyett októberben növelik a kitermelést, pedig a kereslet várhatóan emelkedik. A kínálat nem bővül a kereslettel ellentétben a nyaralások alatt, így augusztus végére 650 forint környéki árakkal találkozhatunk majd a kutakon – mutatott rá a szakember.

Hasonló cikkünk:  Gulyás Gergely szerint semmi köze a gyerektáborukban dolgozó bicskei pedofil ügyéhez

via RTL Híradó

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Háromról két műszakra áll át a Mercedes-gyár júliusban, kérdés még, hány dolgozótól válnak meg

A KecsUP szerkesztősége úgy értesült, hogy a kecskeméti Mercedes-gyár július 22-től két műszakos munkarendre áll át, amely állítólag tartós...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...