fbpx

FRISS HÍREK

Hol nézzük az Európa-bajnokságot Kecskeméten?

- Advertisement -

Június 14-én, pénteken 21 órakor a Németország-Skócia találkozóval veszi kezdetét az év legjobban várt sporteseménye, a foci Eb. Cikkünkben bemutatjuk, hogy Kecskeméten milyen helyszínek állnak rendelkezésünkre ahhoz, hogy kisebb-nagyobb közösségekbe verődve kövessük figyelemmel a torna legizgalmasabb pillanatait.

Az Ápoló Klub már korábban is szervezett nagykivetítős meccsnézéseket labdarúgó tornákon, és ha a megszokott lendületet viszik tovább, akkor idén nyáron is felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak vendégeik. Versegi Ádám, az Ápoló Klub ügyvezető-tulajdonosa elmondta, több száz ember tudja nézni náluk az összecsapásokat, de a nagy érdeklődés miatt asztalt foglalni a magyar meccsek közül már csak a harmadikra lehet. Hozzátette: ismét készültek pecsétgyűjtő játékkal, valamint a belvárosi kivetítő mellett is jelen lesznek egy standdal.

Fotó: KecsUP

A Hírös Agóra igazi különlegességgel készült az Eb-re, egy „HAdóm” épült fel a Deák Ferenc téren. Érdekesség, hogy ez a nem mindennapi látványosság fekete fehérré alakul majd át, így lényegében egy hatalmas focilabdává változik.

Fotó: KecsUP

Szintén az ő rendezésükben állították fel Kecskemét legnagyobb, 6,5×3,5 méteres kivetítőjét is a Nagytemplom mögött. A közös meccsnézéseket színesítik majd a Kecskeméti TE játékosai, akikkel lehet beszélgetni és fotózkodni is. Megtudtuk, ezen a kivetítőn az összes mérkőzést adják majd, valamint standok is kitelepülnek mellé, így ételből és italból sem lesz hiány.

Hasonló cikkünk:  KlímaSztár díjat kapott a Zöld Küldetés és az önkormányzat a kecskeméti esőkertekért
Fotó: KecsUP

A Beszélő Köntös a belváros legnagyobb beltéri meccsnézését kínálja vendégeinek, ők egy 3 méter széles kivetítővel készültek a német rendezésű Európa-bajnokságra. Kiemelték: teraszukra is kihelyeznek televíziókat, így a szabad ég alatt is lesz lehetőség szurkolni.

Fotó: KecsUP

A foci Eb-s közös meccsnézésekről sokaknak az igazi kocsmai hangulat és a szűk baráti társaság jut eszükbe. Szemléltetésképpen a Ronch Caffe-ban jártunk, ahol – sok más kecskeméti kocsmával egyetemben – szintén gőzerővel készülnek a tornára és a hatalmas érdeklődésre. Az ilyen kisebb vendéglátóhelyeken fokozottan érvényes, hogy a nagy felhajtás miatt érdemes előre asztalt foglalni.

Fotó: KecsUP

Végül szerettük volna bemutatni a Veloroom Bike & Café belvárost is, hiszen náluk is lehet majd szurkolni a magyar csapatnak, de megkeresésünkre a tulajdonos elmondta, hogy ez az ingyenes megjelenés a KecsUP oldalán „nem fér bele a marketing stratégiájukba”.

Cikkünk teljes mértékben tájékoztató jellegű, a bemutatott helyszínek közül eggyel sem állunk ÜZLETI kapcsolatban.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Alá kellett dúcolni a mentőfeljárót és a rendelőintézet gyalogos feljáróját a kecskeméti kórházban

A mentőfeljárót fémoszlopokkal, míg a rendelőintézethez felvezető gyalogos feljárót egyelőre fagerendákkal támasztották alá. Elég nagy foltokban kilátszik a vasbetonszerkezet. Olvasónk...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...