Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

Hosszú Katinkának nem sikerült megúszni a szintet, így nem lesz ott az olimpián

- Advertisement -

Nem jött össze Hosszú Katinkának az ötkarikás játékokon való szereplés, ugyanis a Rómában zajló Sette Colli (Hét Domb) elnevezésű nemzetközi viadalon vasárnap nem sikerült megúsznia 200 méter vegyesen a párizsi induláshoz előírt olimpiai szintet.

Hosszú tavaly novemberben jelentette be három és fél hónappal gyermeke szülése után, hogy megcélozza a párizsi olimpiát. A háromszoros olimpiai bajnok a párizsi indulási jog megszerzését 200 méter vegyessel próbálta megszerezni, de a fináléban elért 2:18.41 perces ideje jócskán elmaradt a szinttől (2:11.47 perc), ezzel eldőlt, hogy nem lehet ott a párizsi olimpián.

Férfi és női 200 méteres hátúszásban nem változott a magyarok erősorrendje, miután Kovács Benedek és Burián Katalin sem tudott javítani legjobbján, ezekben a számokban így Kós Hubert és Telegdy Ádám, valamint Molnár Dóra és Szabó-Feltóthy Eszter indulhat majd Párizsban.

via 444.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Politikai adok-kapok Fekete Gábor és Király József között – a frakciók értékelték a kecskeméti választást

A kormánypárti és az ellenzéki frakció két vezérszónokának a felszólalásával vette kezdetét a június 9-ei kecskeméti önkormányzati választás után...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version