Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

Ismét ismerős arcokat támogatott a Szerencsejáték Zrt.

- Advertisement -

Sarka Kata férjének, Bessenyei Istvánnak két cége, az Inani Production Kft. és az Inani Football Production Kft. kapta meg májusban a Szerencsejáték Zrt. szponzorpénzeit kiosztó leányvállalattól a 665 millió forintnyi keret majdnem felét, 280 millió forintot.

A Szerencsejáték Zrt. már korábban is támogatta Bessenyei egy másik cégét, a Netrise Hungary Kft. 40 milliót kapott. Bessenyei 11 évig járhatott MSZP-s belépővel a Parlamentbe, 2017-ben a kormányfő lánya, Orbán Ráhel köreiben tűnt fel, később pedig Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata üzleteiben vett részt.

Májusban szintén magas támogatást kapott Havasi Balázs zongoraművész többségi tulajdonú vállalkozása, a Symphonic Concert Management Kft. is, 120 millió forintot. A Havasi érdekeltségébe tartozó cég sem most kap először támogatást. 2022-ben és 2021-ben is 150-150 millióhoz jutott az állami lottócégtől.

via HVG

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Papucs, törölköző, pléd sincs biztonságban a kecskeméti strandon?

A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban tapasztalható lopásokra figyelmeztető poszt terjedt el a Facebook-on. Talán javul majd a helyzet, július...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version