fbpx

FRISS HÍREK

Magyar Péter megszakította az interjút az ATV-én, kisétált a stúdióból

- Advertisement -

Hétfőn, a választás másnapján a sajtó elkezdte értékelni az eredményeket, politikusokat hívtak meg műsoraikba. Az ATV is meghívta Magyar Pétert, a Tisza Párt alelnökét az Egyenes Beszéd című műsorába, amit Magyar el is fogadott, bár végül köszönet nem volt benne.

Magyar Péter Rónai Egonnal beszélgetett, vagyis beszélgetett volna. A műsorvezető kezdetnek átnyújtott egy mappát a politikusnak, amiben összeírta a tv csatorna, hogy Magyar állításaival szemben hányszor hívták meg őt az elmúlt hónapokban, és hányszor szerepelt is ott.

Rónai elmondta, hogy ötvenegyszer szerepelt a híradóban, valamint többször hívták, többek közt vitázni is, ahova Magyar nem ment el. A politikus erre visszakérdezett, hogy mi a kérdés, mire Rónai azt mondta, nincs kérdés, csak szeretné megmutatni, hátha nem értesült róla, hogy ennyiszer hívták.

Magyar úgy reagált, hogy majd később elolvassa a mappa tartalmát, majd arról beszélt, hogy március 28-a és május 3-a között egyszer sem hívták őt, csak utána. Rónai ezt rögtön cáfolta, azt mondta, hogy ez tényszerűen nem igaz. Ezután Magyar ismét megkérdezte, hogy van-e esetleg kérdés a tegnapi választással kapcsolatban. Ezen a ponton megemlítette az ATV tulajdonosát, Németh Sándort, aki szerinte befolyásolja a műsorkészítést. Rónai szerint viszont vannak olyan kollégák, akik még soha nem is találkoztak Németh Sándorral.

A beszélgetés így végződött:

  • Magyar: Szerkesztő úr, van-e kérdés, amiért behívtak, vagy nincs?
  • Rónai: Én egy dolgot kérnék, hogy ezt az áldatlan kutyakomédiát hagyjuk abba, hogy üzenget nekünk. Ezt meg tudjuk beszélni?
  • Magyar: Van-e kérdés?
  • Rónai: Van, ez például egy kérdés.
  • Magyar: Viszontlátásra, legjobbakat! Németh Sándort üdvözlöm, minden jót!
Hasonló cikkünk:  Az EP jelentéstevője: gyakran Orbán narratívája köszön vissza Magyar Péter kampányában

Ezután Magyar leszedte magáról a mikrofont, majd felállt és kisétált a stúdióból. A mappát a felvétel alapján nem vitte magával, az az asztalon maradt. Rónai a közjáték után megígérte, hogy átadják az üdvözletét Németh Sándornak, megköszönte, hogy ott volt, és annyit mondott, hogy „ez volt ma a Tisza Párt alelnökével a beszélgetés, látták az imént”.

Facebook-oldalán reagált Magyar a történtekre, azt írta, „szégyellje magát mind a Fidesz házi televíziója, mind a műsorvezető, akinek fontosabb volt hazugságokkal védeni a védhetetlent, mint foglalkozni több mint 1 340 000 szavazó tegnapi döntésével”.

Később egy újabb poszttal jelentkezett, ebben előre előkészített provokációnak nevezte a történteket, és tíz pontban sorolta fel, hogy szerinte hány szálon kapcsolódik a tévé a NER-hez.

Az ATV közleményt írt a beszélgetés kapcsán: „Magyar Péter az elmúlt hetekben többször is nyilvánosan azzal vádolta az ATV-t, hogy nem hívtuk a műsorainkba. Ma az Egyenes beszédben az ezt cáfoló bizonyítékokat tartalmazó dossziét adtuk át a Tisza Párt alelnökének. Sajnáljuk, hogy így reagált, ennek ellenére, ahogy eddig, ezentúl is várjuk a műsorainkban.”

Pár nappal a választás előtt a Magyar Hang Youtube-csatornáján Nagy Attila Tibor politológus beszélt arról, hogy szerinte Magyar Péter nem bánik jól a sajtóval, többször besértődött már. Ezt pedig a kamera felnagyítja és nem fest jó képet a politikusról. Nagy úgy véli, hogy egy politikusnak el kell fogadnia a kellemetlen helyzeteket is és eszerint kell viselkednie is.

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Alá kellett dúcolni a mentőfeljárót és a rendelőintézet gyalogos feljáróját a kecskeméti kórházban

A mentőfeljárót fémoszlopokkal, míg a rendelőintézethez felvezető gyalogos feljárót egyelőre fagerendákkal támasztották alá. Elég nagy foltokban kilátszik a vasbetonszerkezet. Olvasónk...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...