fbpx

FRISS HÍREK

Orbán lánya egy milliárdért buliztatott influenszereket, a DK feljelentést tesz

- Advertisement -

„Rachel, szeretünk, őszintén, és köszönünk mindent, csodás vagy, minden pillanatot imádunk itt. Esküszöm, tényleg ezt gondolom, és nemcsak én, hanem az összes lány” írta meg a KecsUP is, amikor így lelkendezett Kefaya Abudayyeh jordán utazási blogger Budapesten egy nemzetközi influenszertalálkozón.

Az Orbán Ráhel befolyása alatt lévő állami ügynökség azonban hiába fizetett hatalmas összeget a külföldi tartalomgyártóknak, azok még azt sem közölték posztjaikban, hogy Budapesten jártak.

A Demokratikus Koalíció ezért hűtlen kezelés gyanújával rendőrségi feljelentést tesz, hiszen a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) több mint egymilliárd forint közpénzt szórt el az influenszerekre.

Májusban utaztatott Budapestre az MTÜ milliós közösségi médiás követőtáborral rendelkező nemzetközi influenszereket, hogy Budapestet népszerűsítsék. A Budapest Influencer Trip nevű eseményen számos privát rendezvényen bulizhattak, hangsúlyozva a Tiborcz Istvánhoz tartozó BDPST Group hoteleit.

Hasonló cikkünk:  A jól megválasztott karika fülbevaló öltöztet

A DK szerint „Orbán Viktor és családja újabb és újabb milliárdokat lopnak el a turizmusra fordítható állami forrásokból”, amely miatt a tisztességes magyar vállalkozások esnek el az állami támogatásoktól.

via 24.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„A kocsmák ideje szép lassan, de biztosan lejár” – interjú a Szívós borozó tulajdonosával, Tóth Imrével

Eltűnőben van a klasszikus kocsmakultúra, mára szinte csak törzsvendégek járnak Kecskemét egyik legrégebbi kocsmájába, a Szívós borozóba. Tóth Imrével,...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...