Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

A megafonosok Cseh Katalin intim testrészét vették célba, a politikus bocsánatot vár

- Advertisement -

A megafonos Trombitás Kristóf és Apáti Bence szerdán olyan felvételt tett közzé, amiben emberi és női méltóságában alázza Cseh Katalint, a Momentum politikusát.

Media1 beszámolója szerint a felvételen egy asztalnál ülő nő lábai látszanak, amik közé pár másodpercre bezoomol a kamera, ezzel olyan hatást érve el, hogy a politikus szándékosan megvillantotta a nemi szervét.

Trombitás úgy kommentálta a videóban, hogy a rendkívül kedvezőtlen választási eredmény annak ellenére következett be, hogy Cseh a választási siker érdekében még „muffot is villantott”. Ezután bevágták Sharon Stone híres lábkeresztezős jelenetét az Elemi ösztönből, hozzátéve, hogy „Sharon Stone-nak jobban állt a történet, meg hát ízlés kérdése is”.

Cseh Katalin bocsánatkérésre és a róla készített videó eltávolítására szólította fel a két megafonost. Cseh elmondta, hogy a videó megjelenése után többen biztatták, hogy terelje jogi útra az ügyet, de ő nem fog feljelentést tenni: semmi kedve ahhoz, hogy a bíróság hosszan elemezgesse, a közszereplőknek vajon kötelességük-e tűrni, hogy az őket kritizálók befotóznak a szoknyájuk alá.

A videó időközben elérhetetlenné vált Facebookon és a TikTokon is.

via 444.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A megafonosok Cseh Katalin intim testrészét vették célba, a politikus bocsánatot vár

A megafonos Trombitás Kristóf és Apáti Bence szerdán olyan felvételt tett közzé, amiben emberi és női méltóságában alázza Cseh...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version