fbpx
13.6 C
Kecskemét
2024. szeptember 16., hétfő

FRISS HÍREK

A Tisza Párt EP-képviselői nyilatkoztak az elmúlt években szerzett jövedelmeikről

- Advertisement -

A Tisza Párt színeiben bejutott európai parlamenti képviselők feltöltötték a párt honlapjára a magánérdekeltségeikről szóló hivatalos nyilatkozataikat.

A kvázi vagyonnyilatkozatokból kiderül, hogy a képviselők az elmúlt három évben hol dolgoztak és mennyit kerestek, illetve, hogy most milyen cégekben van „jelentős befolyást biztosító tulajdonrészük.” Ezek mellett nyilatkozniuk kellett a vállalatokban, civil szervezetekben, pártokban és egyesületekben viselt tagságukról vagy tisztségükről is.

A nemrég a Tisza Párt elnökévé választott Magyar Péter ezt a tisztséget jelölte meg releváns külső tevékenységnek, valamint feltüntette, hogy az LLM Zrt. 100 százalékos tulajdonosa, amelyből viszont még nem keletkezett jövedelme.

A nyilatkozatokból kiderül, hogy az egykori lelkész, a párt egyik alelnöke, az európai parlamenti delegáció vezetője, Tarr Zoltán egy sor különböző állásban megfordult, de sehol nem keresett extrém sokat.

Hasonló cikkünk:  Magyar Péter keresett és talált forrást az egészségügy valódi fejlesztésére

Továbbá Dávid Dóra a META jogtanácsosaként három év alatt körülbelül 90 millió forintot keresett, Kulja András orvos tavaly a Péterfy Sándor utcai kórházban havi 2,36 milliót keresett, Lakos Eszter Magyarország EU-s állandó képviseletén havi 2,9 milliós átlagfizetéssel volt attasé, Gerzsenyi Gabriella az Európai Bizottságnál 2022-ig havi majdnem 3,8 millió forintot keresett, és Kollár Kinga szintén az EB-nél dolgozott, nagyjából havi 3,5 millió forintért.

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Nem engedték fel a mozgássérült szurkolót a lelátóra a Széktói Stadionban, az U21-es fociválogatott meccsén

A lelátóról, öt értelmi sérült barátjával közösen szerette volna nézni egy mozgáskorlátozott, kerekesszékes szurkoló kedden a magyar és spanyol...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...