fbpx
22 C
Kecskemét
2024. szeptember 8., vasárnap

FRISS HÍREK

Adománygyűjtést indított a Bethesda Gyermekkorház, hogy meg tudják javíttatni a műtőben elromlott klímát

- Advertisement -

„Rendkívüli helyzetben fordulunk most hozzátok” – így kezdik azt a Facebook-bejegyzést, amiben 10 millió forintot szeretnének adományok útján összegyűjteni a Bethesda Gyermekkorháznak. A Fül-orr gégészeti műtőben elromlott a klímaberendezés, ezért tervezhetetlenné váltak a műtétek.

A bejegyzésben leírják azt is, hogy az intézmény további négy rendelője sincs klimatizálva, ezért végül úgy döntöttek, hogy adománygyűjtéssel próbálnak akkora összeghez jutni, amivel a probléma orvosolható.

„Összesen 10 millió forintra lenne szükségünk meghibásodott rendszerünk javításához és új légkondicionáló berendezések beszerzéséhez” – olvasható a posztban, majd hozzátették:

„Hiszünk abban, hogy országos összefogással, nagylelkű adományozók csatlakozásával a probléma mihamarabb meg tud oldódni, hogy a Bethesdában gyógyuló gyerekek ebben a nagy melegben is olyan színvonalas gondoskodást kaphassanak, amilyet megérdemelnek.”

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Egy kecskeméti atyát is felfüggesztettek kiskorú szexuális bántalmazása miatt

A kecskeméti Róbert atya és a kiskunfélegyházi R. Gábor plébános ellen is kiskorúak terhére elkövetett szexuális bántalmazás kapcsán indult...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...