Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

Engedélyt kapott a Kutyapárt leendő képviselője Helvécián, ezentúl gondozhatja a buszmegállókat

- Advertisement -

Korábban több ízben is beszámoltunk arról, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya párt által felújított buszmegállót is elszállították Helvécián. Az októbertől képviselői tisztséget betöltő, MKKP-s Kovács András a megosztó esetet – és a KecsUP-on megjelent cikkeket – követően Balogh Károly polgármestertől engedélyt kapott arra, hogy saját költségére gondozza a község rossz állapotban lévő buszmegállóit.

Az elszállított buszmegállók felújítása a polgármester szerint egy régóta nyilvános pályázat része volt. Kovács Andrást pár napja azzal a céllal hívta fel Balogh Károly polgármester, hogy megtalálják a közös hangot, és a jövőben ne forduljon elő hasonlóan szerencsétlen helyzet.

A kölcsönös együttműködés jegyében Kovács András kért és kapott is engedélyt arra, hogy ha ezentúl bármi gond van egy buszmegállóval, akkor azt saját költségére gondozhatja.

A polgármesternek csak két feltétele volt: ne szerepeljen a felújítás után pártlogó a felületen, valamint szerkezetileg ne változtassák meg a megállókat. Kovács András a KecsUP-nak adott interjújában leszögezte, ezek nem is jellemzik a Kutyapártot, általában inkább vicces motívumokkal vagy szépítő elemekkel díszítik a várakozóhelyeket.

„Azt gondolom, hogy ez egy jó kiindulási pont a jövőre nézve. Elfogadták, hogy vannak olyanok, akik szeretnének tenni Helvécia szépítése érdekében” – mondta Kovács András.

Hozzátette: szerinte a KecsUP cikkei, a független sajtó által kapott nyilvánosság nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ilyen gyorsan megoldódott a „buszmegállóügy”.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Tudok a gyerekek fejével gondolkodni” – így tervezte meg Katkics Tamás Kecskemét legújabb bölcsődéjét

„A gyerekek még úgyis a mesék világában élnek, hátha a csoportszoba lesz majd a palotájuk, a kastélyuk vagy éppen...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version