Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

Hol szerezhetünk be olcsó mosószert?

- Advertisement -

Mielőtt adnánk egy jó tippet a beszerzéssel kapcsolatban, nézzük meg, hogy mi befolyásolhatja a mosószerek árát! Egyre nagyobb a kereslet a mosószerekre, és a gyártási költségek is folyamatosan emelkednek.

Gondoljunk csak a megemelkedett energia- vagy gázköltségekre, amelyre bizony a gyártás során is szükség van. A termékek csomagolása is egyre drágább, ezért a gyártók folyamatosan keresik az újabb és újabb megoldásokat. A mosószerek eladhatósága érdekében reklámra is egyre nagyobb költséget kell fordítani.

A Shoperia – A mosás szakértője kínálatában például számtalan mosószer megtalálható, így például az Ariel termékei is. 

Az Ariel egy megbízható márka

Vegyük például az Ariel+Extra Clean Power mosóport, amely már igen alacsony hőfokon is képes a ruhák tisztítására. Ez igen előnyös, hiszen a mosógépnek sokkal kevesebb energiát kell felhasználnia ahhoz, hogy felmelegítse a vizet. Intenzív tisztítóerejének köszönhetően sokak kedvence. Az AquaPuder szintén az Ariel terméke, és vízzel érintkezve még a régebben keletkezett és a beszáradt, valamint az izzadság miatt kialakult foltokkal is jól boldogul. Mivel a gyártó az Anti-residue innovatív technológiát alkalmazza a gyártás során, ezért a jól megszokott mosószermaradványokkal biztosan nem fogunk találkozni. A mosást nyugodtan beállíthatjuk 30 fokra is, hiszen így is szép tiszta ruhákat kapunk. 

Egyre erősebb a verseny a mosószergyártók között 

Jó hír, hogy egyre erősebb a verseny, így számtalan új terméket is meg tudunk vásárolni. A gyártók között eléggé kiélezett a verseny, így folyamatosan a legjobb minőségre törekednek. A silány termékeket egyébként is csak egyszer vásárolják meg, hiszen legközelebb már inkább a minőség mellett döntenek a potenciális vevők. A termékek ára teljesen változó és az is elképzelhető, hogy egy modernebb technológiával gyártott mosószerért többet kell majd fizetnünk. 

A gyártón múlik, hogy képes-e olcsóbban kínálni a termékeit

A termékek előállítása sok esetben igen magas költséggel jár. A gyárak működtetéséhez kapcsolódó összes kiadás, mint például a dolgozók bére, az áramszámlák is ide sorolhatók. A termékek előállítása után is számtalan költség terheli még a gyártókat, ilyen a csomagolási kiadás és a reklámköltség, valamint a szállítással összefüggő költség. Az emelkedő üzemanyagárakat a költségekbe szintén bele kell kalkulálni, de ezt is jól meg lehet szervezni, így csökkenthetők a kiadások. Az olcsó mosószerek árába ezek is beletartoznak, és még nem számoltunk a nyereséggel. Nagyon sok olyan innovatív megoldás van, amellyel a gyártók csökkenthetik költségeiket, de ehhez lehet, hogy beruházásokat kell eszközölniük. 

A webshopok is egyre bővítik kínálatukat

Az áruházak folyamatosan biztosítják a széles termékkínálatot, így bármilyen árfekvésben vásárolhatunk mosószereket. Azonban nem minden kereskedő figyel oda a tényleg olcsó mosószerek beszerzésére. A Shoperiában azonban senki sem fog csalódni, hiszen tényleg elérhetők megfizethető áron a tisztításhoz szükséges termékek.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Nem engedték fel a mozgássérült szurkolót a lelátóra a Széktói Stadionban, az U21-es fociválogatott meccsén

A lelátóról, öt értelmi sérült barátjával közösen szerette volna nézni egy mozgáskorlátozott, kerekesszékes szurkoló kedden a magyar és spanyol...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version