fbpx
4 C
Kecskemét
2024. október 18., péntek

FRISS HÍREK

Jelenlegi formájában az idei, a 16. volt az utolsó Balaton Sound

- Advertisement -

Lejárt a 2024-ig tartó szerződés Zamárdi és a Balaton Soundot szervező Sziget Zrt. között – írja a Telex. A Sonline úgy értesült, hogy a jövő évi fellépőket sem kezdték el szervezni, pedig ilyenkor már el szokott indulni ez a folyamat.

A Sonline úgy tudja, hogy a legutóbbi képviselő-testületi ülésen részt vett a fesztiválszervezők képviselője is, ahol elhangzott, hogy ez volt az utolsó Balaton Sound. Vető Viktória, a Balaton Sound sajtófőnöke a lapnak azt nyilatkozta, hogy a pletyka hozzájuk is eljutott, de nem szeretnének azzal foglalkozni.

A Zamárdi és a Balaton Sound közötti most lejárt szerződésről Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere azt mondta a lapnak, hogy „abban 2024-ig volt lehetőségük megtartani a Balaton Soundot, tehát ilyen értelemben ez volt az utolsó fesztivál, amit megrendezhettek itt.”

Hasonló cikkünk:  Idén október 11-én ünneplik a Tojás Világnapját!

A polgármester hozzátette, hogy majd az újonnan felálló testületnek kell tárgyalnia minden újabb szerződésről. A zamárdiak véleménye alapján is alakították a szerződést, a Sziget Zrt. kérése pedig az volt, hogy később rendezhessék a fesztivál, amiért a megadott 150 millió forintos bérlésen túl további 20 millió forintot is fizettek a városnak.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Sok a panasz a vendégmunkásokra és a munkásszállókra a Vacsiközben, indítványt adott be a képviselő

Hangosan mulatoznak és az ablak alatt dohányoznak a vendégmunkások, ez zavaró és félelemkeltő az idősek és a gyermekes családok...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...