fbpx
22 C
Kecskemét
2024. szeptember 8., vasárnap

FRISS HÍREK

Jó hírünk van: a műszempilla építése nem is olyan kellemetlen!

- Advertisement -

Minden nő szeretne szép és vonzó külsőt. Ez persze egyénenként változó lehet, hogy mit jelent, de vannak olyan külső jegyek, amit az emberek nagy része csábosnak és magával ragadónak talál. A hosszú és dús szempillák mindenképpen idesorolhatók, hiszen igéző és csábító tekintetet kölcsönöznek viselőjüknek. 

Nem véletlen tehát, hogy a szépségszalonok egyik legnépszerűbb szolgáltatása a tartós műszempilla felhelyezése. Sok nő jobban érzi magát a bőrében egy szuper műszempillától, az önbizalma is megnő. Bár ideje nem sok van, de valahogy beleszorítja a napirendjébe épp úgy, mint a híroldalak olvasását.

A műszempilla építése kicsit kellemetlen lehet, de jó hírt hoztunk! A ragasztógőz okozta irritációt enyhíti és kellemesen hűt is közben egy szuper kis szerkezet. A Max Diszkont ragasztószárító ventilátorokat kínál, amelyek kimondottan ajánlottak műszempilla építéséhez. Cikkünkben megnézzük, hogy tulajdonképpen mi is ez, illetve azt is megmutatjuk, mik a műszempilla viselésének előnyei.

A gyorsabb száradás érdekében

Ez a kis szárító szerkezet segíti a ragasztó gyorsabb száradását, ezzel lerövidíti a folyamatra szánt időt, valamint enyhíti az irritáció okozta kellemetlenségeket. Az építés során sokan könnyezni kezdenek, ez a kis kütyü azt is gyorsan és hatékonyan felszárítja. 

Mielőtt a vendég kinyitja a szemét, előtte még érdemes egy kicsit a szárítót használni, hogy tökéletes legyen a végeredmény. Saját akkumulátorral rendelkezik, USB-ről tölthető, úgyhogy nagyon kényelmes az alkalmazása. Bármikor fel lehet kapni egy pillanat alatt, amikor szükség van rá, nem foglal nagy helyet sem. 

Hasonló cikkünk:  Olajos víz jön a kútból a Petőfivárosban – egy 24 évvel ezelőtti talajszennyeződés lehet az oka - videóval

Többféle szép színben kapható, nagyon aranyos és szép kivitel, kifejezetten dizájnos a kinézete. Egy ilyen kis szuper eszköz bármelyik szépségszalonban jól jöhet, ahol műszempilla-építéssel foglalkoznak. 

De miért szeretik valójában a nők a műszempillát?

Műszempillával dúsabbnak tűnik a saját szempilla, illetve kiemeli a tekintetet is. Sokkal nagyobbnak tűnnek a szemek, ezért hangsúlyosabbá válnak, ami kifejezetten szexi. Ehhez pedig nincs szükség sminkre sem. 

Ha nincs egy nő arcán smink, sokszor csupasznak és élettelennek tűnik, de műszempillával ez is megoldható. Természetes hatású ragyogó, élettel teli arcot varázsol bármelyik nőre egy minőségi, modern műszempilla. Lehet tartós szálas pilla, vagy feltűnőbb tincses vagy soros változat is. 

A smink egy idő után elkenődik, ragad, akár még kellemetlen benyomást is kelthet az emberekben, ha nem vigyázunk rá megfelelően. Ellenben a műszempilla egy minőségi ragasztó használatával nem fog elkenődni.

Csábos tekintet

A dús szempillák és a hangsúlyos tekintet elbűvölik a nők környezetében élőket. Kiemelik az arcot és a szemeket, ezért a hölgyeknek több önbizalma lesz, és a kisugárzásuk is pozitívabbá válik. Bárhol és bármikor viselhető, nem kell hozzá különösebb alkalom sem. 

Lehet visszafogottabb vagy feltűnőbb, érdemes a személyiségünkhöz igazítani a kivitelezést. Esetleg egy jelesebb ünnepségen megvadíthatjuk a megjelenést vele, hiszen a műszempilla öltöztet. 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Egy kecskeméti atyát is felfüggesztettek kiskorú szexuális bántalmazása miatt

A kecskeméti Róbert atya és a kiskunfélegyházi R. Gábor plébános ellen is kiskorúak terhére elkövetett szexuális bántalmazás kapcsán indult...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...