Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

Ismét elkelt a korona a jubileumi Tőserdő Szépe választáson (videó és galéria)

- Advertisement -

Gyermek és felnőtt kategóriában is szépségkirálynőt választottak a Tiszafeszten, amit 25. alkalommal rendezett meg a Tőserdőért Alapítvány június 20-án. Bár a rendezvény gyökerei 28 évre tekintenek vissza a Covid miatt pár év kimaradt. 

– Büszkén mondhatjuk, hogy a szépségverseny, amely kiemelt része a Tőserdő Szépe rendezvénynek, erkölcsi és etikai szempontból is első rangú – mondta Galgóczy Zsolt az alapítvány kuratóriumának elnöke. – Számunkra nagyon fontos, hogy a versenyzők kellemes élménnyel gazdagodjanak és mindig jó hírét vigyék a versenynek.

„Évről évre egyre több nevező érkezik az ország minden részéről, amire nagyon büszkék vagyunk”

– Több versenyzőnk is tovább jutott az országos Miss Universe és Miss World Hungary középdöntőjébe és a döntőkbe. Sokan még a dobogós helyezést is elérték, és Komonyi Zsuzsi pályafutása is innen kapott hatalmas lendületet. Néhány versenyzőnk európai szépségversenyeken képviselte hazánkat. A szépségverseny díjazása is nagyon csábító, de nálunk nem csak a királynő, hanem a többi versenyző hölgy is különdíjakat kap.

A verseny a gyermek korosztály estélyi ruhás bemutatkozásával indult. A kis hölgyek 4 éves kortól 11 éves korig léptek a kifutóra. Nehéz dolga volt a zsűritagoknak, de végül szoros pontozás mellett a koronát Recska Fédra (11) nyerte Csomádról, viszont senki nem ment haza üres kézzel, hiszen a támogatók és a szponzorok ajándékokkal halmozták el az összes résztvevőt.

kecsup.hu/ Varga László

A folytatásban a 15 év feletti korosztály hölgyei léptek a közönség elé. Első körben fürdőruhában mutatták meg szépségüket és a csepergő eső ellenére könnyedén vonultak végig a tribünön. Az estélyi ruhás felvonulás előkészületei alatt mazsorettcsoport és táncegyüttes szórakoztatta a nagyérdeműt, majd újra a lányoké volt a főszerep, akik csinosabbnál csinosabb ruhákban kápráztatták el a kilátogatókat. A jubileumi szépségkirálynő felnőtt kategóriában Benita Kim (19) lett Kecskemétről.

Az est további részében már a bulizásé volt a főszerep. Számos ismert dj követte egymást a színpadon, így egy hatalmas partival sikerült megkoronázni az elmúlt negyed évszázadot.

Ismét elkelt a korona a jubileumi Tőserdő Szépe választáson (videó és galéria)

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Tudok a gyerekek fejével gondolkodni” – így tervezte meg Katkics Tamás Kecskemét legújabb bölcsődéjét

„A gyerekek még úgyis a mesék világában élnek, hátha a csoportszoba lesz majd a palotájuk, a kastélyuk vagy éppen...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version