fbpx
13 C
Kecskemét
2024. szeptember 16., hétfő

FRISS HÍREK

Menczer Tamás szerint a baloldal sikoltozik, mert Orbán tusványosi beszéde mágnesként hat majd a fiatalokra

- Advertisement -

Menczer Tamás lelki szemei előtt már tömött sorokban állnak a fiatalok, hogy Orbán Viktor szombati tusnádfürdői beszéde miatt csatlakozhassanak a Fideszhez.

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója vasárnap beszélt erről a Kossuth Rádióban, ahogy magyarázta a fiatalok, a 20-30 évesek sokak szerint szeretnek lázadni, ma pedig a legnagyobb lázadás patriótának, hazafinak lenni.

„Nem véletlenül sikoltoznak a baloldalon a tegnapi Orbán-beszéd után, mert pontosan látják, hogy ők nem tudnak ilyen beszédet tartani” – tette hozzá Menczer, aki szerint a baloldalnak nincsenek vonzó politikai képességei.

A lufik pukkadásának fázisait is felsorolta: „ott lufik vannak, már kipukkadt lufik, kipukkadó félben lévők, és olyanok, amelyek később pukkadnak ki, itt meg Orbán Viktor van, és egy rendkívül erős politikai közösség. A fiatalok ahhoz csatlakoznak, akihez érdemes.”

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Nem engedték fel a mozgássérült szurkolót a lelátóra a Széktói Stadionban, az U21-es fociválogatott meccsén

A lelátóról, öt értelmi sérült barátjával közösen szerette volna nézni egy mozgáskorlátozott, kerekesszékes szurkoló kedden a magyar és spanyol...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...