Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

Néhány órával cikkünk megjelenése után lekaszálták a gazt a P+R parkolóban

- Advertisement -

Közvetlenül a múlt hét csütörtökön megjelent cikkünket követően – amelyben leírtuk, hogy milyen elhanyagolt a nemrég átadott parkoló közvetlen környezete, valamint hogy a ritkán használt terület murvás burkolatából előbújtak a növények –  lenyírták a gazt a P+R parkolóban és környékén. 

kecsup.hu/ Varga László
előtte

kecsup.hu/ Varga László
utána

Bárcsak minden ennyire könnyen működne és gyorsan javulna a helyzet, ha nyilvánosságot kap. Meglepő egybeesés, hogy a több mint egy hónapja átadott parkoló környéke cikkünk után pár órával hirtelen megszépült.

Kecskemét első P+R parkolóját nemrég adták át, noha azóta elég kihasználatlannak tűnik. Ennek ellenére tettünk egy kísérletet, hogy leteszteljük az elviekben környezetbarát és forgalomcsökkentő rendszert. Cikkünk írásakor megjegyeztük, hogy a parkoló közvetlen környezete milyen elhanyagolt, valamint hogy a ritkán használt terület murvás burkolatából előbújt a gaz. Az akkor készült fotók után most is lőttünk pár képet a változásról, amely mindössze pár óra leforgása alatt következett be.

kecsup.hu/ varga László
előtte

kecsup.hu/ Varga László
utána

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Lesifotó: a kecskeméti reptéren forgathatnak jeleneteket az afganisztáni katonai mentőakcióról szóló filmhez

Minden valószínűség szerint a Kabul művelet című, egy afganisztáni magyar katonai mentőakcióról szóló, 2,8 milliárd forintos állami támogatásból készülő...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version