fbpx
15.8 C
Kecskemét
2024. szeptember 19., csütörtök

FRISS HÍREK

Támogatás és új álláslehetőségek Kecskemét vonzáskörzetében

- Advertisement -

Az utóbbi hetekben számos híradás szólt a Kecskemét környékén történő leépítésekről, ami sok munkavállalót hozott nehéz helyzetbe. Ezek a változások kihívások elé állítanak mindenkit, de szeretnénk megnyugtatni a leépített kollégákat és minden munkát keresőt, hogy nincsenek egyedül.

A Delego Kft. elkötelezett amellett, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik a munkájukat elveszítik. Munkaerő kölcsönző és -közvetítő cégként széleskörű tapasztalatunk és szakmai hálózatunk lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan és hatékonyan találjunk új lehetőségeket a munkavállalók számára.

Örömmel jelentjük be, hogy nagykőrösi megbízható és stabil partnerünk, az Eviosys Packaging Magyarország Kft., jelenleg is számos nyitott pozícióval várja a jelentkezőket, különösképp gépkezelő munkakörben.

Miért válassz minket?

  • Gyors elhelyezkedés: A Delego Kft. célja, hogy minél gyorsabban és zökkenőmentesen találjunk új munkalehetőséget az álláskeresők számára, különösen az Eviosys Kft.-nél, ahol a gépkezelő pozíció akár azonnal elérhető.
  • Stabilitás és biztonság: Nagykőrösi partnerünk hosszú távon elkötelezett munkavállalói mellett, stabil és biztonságos munkakörnyezetet biztosítva.
  • Szakmai fejlődés: Az új pozíciók lehetőséget adnak a szakmai fejlődésre és előrelépésre.
  • Támogató közösség: Mind a Delego Kft., mind az Eviosys Kft. nagy hangsúlyt fektet arra, hogy támogató és közösségépítő környezetet teremtsen munkavállalói számára.

Eviosys Packaging Magyarország Kft. – Nagykőrös

Az Eviosys Kft. egy elismert és dinamikusan fejlődő vállalat, amely hosszú távú karrierlehetőségeket kínál. A vállalat büszke arra, hogy az intelligens és fenntartható csomagolási megoldásaival változást hoz. Fémcsomagolásaik 100%-ban újrahasznosíthatóak, ami csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást, és elősegíti a körforgásos gazdaságot. Munkatársaik elkötelezettsége és odaadása áll a sikerük hátterében, és ők alkotják a vállalat szívét-lelkét. Az Eviosys Kft. nagyra értékeli a sokszínűséget, minden alkalmazottját tisztelettel és bizalommal kezeli, valamint biztonságos fizikai és pszichológiai környezetet biztosít számukra.

Hasonló cikkünk:  Kertészkészlet, mint promóciós ajándék?

Amit fontos tudni a gépkezelő pozícióval kapcsolatban

Műszaki érdeklődésű, több műszakos munkarendet keresők számára ez a pozíció tökéletes választás lehet, szabad hétvégék biztosítása mellett. Az emelt műszakpótlék és az azonnali kezdési lehetőség vonzó az érdeklődőink körében, amellett, hogy a munkakörhöz a régióban kiemelkedő alapbér és magas cafeteria összeg biztosított (Nettó 240.000 Ft/év). A kollégák részére  a munkába járás költsége is támogatott.

A munkavégzés során a feladatok közé tartozik a gépek kezelése és beállítása, a késztermékek minőségének ellenőrzése, valamint a gépleállások és meghibásodások kezelése. Munkatársaink pontos és megbízható kollégák, hozzáállásuk és elkötelezettségük teszi sikeressé nagykőrösi partnercégünk működését.

A munkavégzés modern munkakörnyezetben zajlik, kiválóan felszerelt gyáregységben. Az Eviosys Kft. Nagykőrös meghatározó munkáltatójaként, partnerünk hosszú távú karrierlehetőséget kínál akár pályakezdők vagy tapasztalt szakemberek számára egyaránt.

A részletek átolvasását követően, amennyiben részese szeretnél lenni egy összetartó, családias közegnek ne habozz, jelentkezz és gyártsuk együtt termékeinket!

Hogyan lépj kapcsolatba velünk?

Ha Te is a leépítettek között vagy, esetleg váltáson gondolkodsz, ne habozz kapcsolatba lépni velünk!

Szakértői csapatunk készséggel áll rendelkezésedre, hogy megismerje a képességeidet és megtalálja számodra a legmegfelelőbb új munkát.

Keress minket az alábbi elérhetőségek egyikén, hogy csatlakozhass csapatunkhoz:

A Delego Kft. és az Eviosys Kft. közösen azon dolgozik, hogy minden munkát kereső mihamarabb újra megtalálja helyét a munka világában. Hiszünk abban, hogy minden nehézség új lehetőségeket hordoz magában, és mi itt vagyunk, hogy támogassunk Mindenkit ezen az úton.

További munkalehetőségeink, egyéb tartalom a www.delego.hu oldalon érhető el.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Tudok a gyerekek fejével gondolkodni” – így tervezte meg Katkics Tamás Kecskemét legújabb bölcsődéjét

„A gyerekek még úgyis a mesék világában élnek, hátha a csoportszoba lesz majd a palotájuk, a kastélyuk vagy éppen...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...