Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

Trump meg fogja oldani! – örvendezett Orbán

- Advertisement -

Orbán Viktor szűkszavúan számolt be Facebook-oldalán a Donald Trumpnál tartott látogatásáról, amiről ezt írta: „Tárgyalás Trump elnök úrral a békéről. A nap jó híre: ő meg fogja oldani!”

A magyar kormányfő Ukrajna, Moszkva, Peking és Washington után kanyarodott el Trump floridai birtoka felé. Ahogy beszámoltak róla, a „floridai Mar-a-Lago-ban lezajlott megbeszélésen a béke lehetőségeiről volt szó.”

Eközben az EU tagállamai rossz szemmel nézik, hogy Orbánék összemossák a soros uniós elnöki posztjával az úgynevezett békemissziót. Már kezdetek óta támogatja Trump választási kampányát Orbán, amiben az sem zavarja, hogy Trumpot a New York-i bíróság 34 vádpontban ítélte el egy büntetőperben.

Trump a világ nagy esélye a békére – jelentette ki Orbán többször is. Ha elnökké választják, akkor napok alatt képes lesz békét teremteni. Ezt Trump is többször hangoztatta, bár hogy ezt hogyan és milyen békefeltételekkel képzeli el, arról nem sok szó esett.

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megáldották, átadták, elfoglalták a közel háromszoros áron elkészült új kecskeméti nővérszálló épületét (videóval)

A 2022-ben bejelentetthez képest közel háromszoros áron, mintegy másfél milliárd forintból épült meg a csütörtök délelőtt ünnepélyes keretek között...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version