fbpx
26.2 C
Kecskemét
2024. július 4., csütörtök

FRISS HÍREK

Vágj bele a tudatos önfejlesztésbe hálanapló segítségével!

- Advertisement -

Gondoltál már arra, hogy naponta mindössze öt perc elég lehet ahhoz, hogy pozitívabbá és boldogabbá válj? A hálanaplók abban segítenek, hogy a rohanó világban egy pillanatra megálljunk és megemlékezzünk arról, mennyi jó dolog vesz körül bennünket. A gondolkodásmódot és életszemléletet teljes mértékben képes megreformálni egyetlen kicsike szeánsz beiktatása, a hálanaplónk napi szintű töltögetése.

Miért érdemes hálanaplót vezetni?

A hálanapló nemcsak azt a célt szolgálja, hogy egy adott napot pozitívan fejezzünk be. Precíz vezetése segít abban is, hogy a későbbiekben erőt nyerjünk a kedves kis feljegyzésekből. Egy rohanó napirend közepette is könnyedén szentelhetünk pár percet a hálánk ápolására, amely fokozza a pozitivitást, csökkenti a szorongást, arról nem is beszélve, hogy emeli az általános jólétünket. A boldogabb önmagunk felfedezése és megtapasztalása maximálisan élvezhető egyetlen egyszerű és tudományosan alátámasztott módszerrel: a hálanapló vezetésével.

A hálanapló előnyei önfejlesztésed szempontjából

Ez a kedves kis könyv bevezeti az embert a tudatosság és a pozitív pszichológia világába. A hálaadás javítja a mentális egészségünket, ezért megér ráfordítanunk napi pár percet. A hálanapló negyedéves ciklusokat ölel fel, ami pont elegendő idő ahhoz, hogy rutinunk részévé tegyük a vezetését.

Mindössze napi 5 kérdést tesz fel a napló, melyek nemcsak a hálaadás, hanem a személyes fejlődés köré is épülnek. Ezek a kérdések segítenek abban, hogy mélyebb értelmet nyerjenek számunkra az adott nap pillanatai, illetve megtanítsanak a mindennapok értékelésére, még akkor is, ha azok monotonok, szürkék, unalmasak, vagy éppen túlcsordulnak a stressztől.

Hasonló cikkünk:  Az EP jelentéstevője: gyakran Orbán narratívája köszön vissza Magyar Péter kampányában

A hálanapló több, mint egy napértékelő!

A napi önreflekciót heti kihívások egészítik ki, amelyek segítenek abban, hogy kicsit kilépjünk komfortzónánkból és építsük önbizalmunkat. Ez szintén a személyes fejlődést támogatja, akárcsak a naptervezés, mely a hatékonyságunk növelésében játszik kulcsfontosságú szerepet. A produktivitás fenntartását inspiráló idézetekkel erősítik a hálanaplók, hogy még motiváltabbak legyünk nemcsak az önfejlesztésben, hanem a tudatos életmód kialakításában is.

Csinos kis könyvecske, teli értékkel

Minden nő táskájában vagy éjjeli szekrényén ott a helye egy ilyen helyes kis naplónak, amely 100%-ban újrahasznosított, komposztálható és FSC minősítésű papírból készült. Az elegancia, valamint a tartósság jegyében kemény borítást kapott a 224 oldalas és 90 napig használható könyvecske. Az oldalak nem dátumozottak, hogy bármikor elkezdhessük és egy-egy nap kihagyása se borítsa fel naplónk rendszerét. A kedves kis pamut szalag pedig segít abban, hogy mindig tudjuk, hol tartunk a napló vezetésében. Ha ez esetleg nem volna elég, akkor ez a magyar termék 4 kellemes színben érhető el, így akár kiválaszthatjuk a stílusunkhoz illőt, vagy variálhatjuk szezon szerint újabb és újabb hálanaplónk színét.

Ápold a hála érzését és tedd pozitívabbá az életedet! A változás lehet, hogy egyetlen feljegyzésre van tőled és a céljaid eléréséhez csupán annyit kell tenned, hogy némi segítséggel megtanulod sokkal szebben látni a világot.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megtudtuk, mi lesz a Szilvási Áruház helyén

Nem is akárhonnan: a Gazdasági Versenyhivatal egyik döntéséből. Köszönjük a tippet olvasónknak! Húsz-, harminc-, majd ötvenszázalékos kiárusítás volt április végén...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...