fbpx
13.6 C
Kecskemét
2024. szeptember 16., hétfő

FRISS HÍREK

A felfüggesztett DK-s Gyurcsánynak: Eljátszottad a bizalmat

- Advertisement -

„Lószart, mama! Két okból sem fogadom el, hogy te dönts erről. Egyrészt mert érintett vagy az ügyben. Másrészt, mert nem bízom benned. Eljátszottad a bizalmat” – írta levelében Leel-Őssy Gábor, a Demokratikus Koalíció egyik alapítója Gyurcsány Ferencnek a párttagsága felfüggesztése kapcsán.

A Facebookra is kirakott levélben Leel-Őssy fellebbez a döntés ellen, de úgy, hogy közben többször idéz az őszödi beszédből.

A DK alapító etikai eljárást kezdeményezett Gyurcsány Ferenc elnök ellen, miután többször is nyilvánosan kritizálta a pártot, ugyanis szerinte a DK elnökségének vezetésével ellehetetlenítették a Békés megyei szervezetet. Azonban az etikai bizottság arra hivatkozva, hogy a beadványban leírtak nem etikai, hanem politikai jellegűek, úgy döntött, hogy nem tud mit tenni.

Eközben Leel-Őssy ellen is indult etikai eljárás, mert nyilvánosan sürgette Gyurcsány Ferenc lemondását. A párttagságát felfüggesztették a jogerős döntésig. Leel-Őssynek a fellebbezést a párt elnökének kell benyújtania, aki viszont érintett az eljárásban, és szerinte megrendelte a kizárásáról szóló ítéletet.

Hasonló cikkünk:  A jól megválasztott karika fülbevaló öltöztet

Leel-Őssy szerint egyetlen lehetőség biztosítja a tisztességes eljárást, ha az Országos Etikai Bizottsághoz fordulnak.

via 24.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Nem engedték fel a mozgássérült szurkolót a lelátóra a Széktói Stadionban, az U21-es fociválogatott meccsén

A lelátóról, öt értelmi sérült barátjával közösen szerette volna nézni egy mozgáskorlátozott, kerekesszékes szurkoló kedden a magyar és spanyol...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...