fbpx
13.6 C
Kecskemét
2024. szeptember 16., hétfő

FRISS HÍREK

Az arcszérumok csodás időszakát éljük!

- Advertisement -

Az olaj- vagy vízbázisú bőrápolási folyadékokat szérumoknak nevezzük. Koncentráltan tartalmazzák a hatóanyagokat, könnyen és gyorsan felszívódnak, mélyebb rétegekig hatolnak. Jellemzően arcra használják, de vannak testre és hajra való szérumok is. A híreke is rendre bekerülnek az újabb és újabb felfedezések, amelyek segítenek a bőrünket szép állapotban tartani.

Az arcszérumok különlegessége, hogy a bőrprobléma pontos helyét veszik célba. Képesek például bőrfiatalításra, melynek hatására a bőr feszes és élettel teli lesz. Használata egyszerű és gazdaságos, hiszen elégséges néhány csepp a könnyed bemasszírozáshoz.

A MediNatural szérumai kiváló minőségű, természetes alapanyagból készülnek, használatukkal jelentős eredmény érhető el, rövid időn belül. A bőr láthatóan egészségesebbé, rugalmasabbá, tónusosabbá válik.

Mi alapján válasszunk arcszérumot?

 Amikor adott egy bőrprobléma, látnunk kell magunk előtt a végcélt. A MediNatural termékeivel ez el is érhető, hiszen a multifunkciós szérumok összetett problémák jelenlétekor is tudnak segíteni. A szérumok közös tulajdonsága, hogy a bőrfelszínen és a mélyebb rétegekben is kifejtik hatásukat. 

Lényeges szempont a bőrtípus meghatározása a választás előtt, hogy okvetlenül olyan termékre leljünk, amely társunkká válik a mindennapokban. Arcbőrünk jelenlegi állapota is befolyásoló tényező. A kínálat különböző készítményeit kipróbálva biztosan megtaláljuk a számunkra legoptimálisabb arcszérumot. 

Hasonló cikkünk:  Dobd el a hengert és az ecsetet, próbáld ki a festékszórót!

Megkönnyítheti a döntésünket, ha tisztában vagyunk vele, hogy az arcszérumok szemkörnyékre, nyakra és a dekoltázsra is használhatóak. 

Bőrtípustól függő ápolás

 Más-más törődést igényel egy normál, egy zsíros vagy egy száraz, illetve idősödő bőr. Nem is beszélve a kombinált bőrtípusról.

Ha a vízhiányos vagy normál arcbőrűek közé tartozunk, a hialuronsavat tartalmazó szérumok igazi segítséget fognak nyújtani. Ezek a termékek megnövelik a vízmegkötőképességet, a kisebb ráncok kisimulnak, puha és bársonyos bőrfelületet eredményezve. Ez a hatóanyag például C-vitaminnal párosítva a megfáradt bőrnél is látványos javulást mutat. Abban az esetben, ha bőrünk zsíros, pattanásos, mitesszeres, komplex, niacinamidot tartalmazó termékre van szükség. Az érett bőrre legkedvezőbb hatással a retinolos készítmények vannak.

Kifejlesztésre kerültek olyan bőrápoló termékek is, melyek minden bőrtípusra alkalmazhatóak. A MediNatural bőrbarát szérumainak használatával az arcunk hamvas és egészséges lesz.

Élvezzük az élettel teli arcbőr adta örömöt!

 Érezzük nap mint nap az arcszérumok bámulatos hatását, használatát tegyük a napi rutin részévé, az eredmény, és az elismerő pillantások sem maradnak el.

A MediNatural természetes kozmetikumai csodát tesznek a bőrrel. Számos kedvezmény mellett bőrápolási tanácsokkal is szívesen állnak rendelkezésünkre. Próbáljuk ki, érdemes!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Nem engedték fel a mozgássérült szurkolót a lelátóra a Széktói Stadionban, az U21-es fociválogatott meccsén

A lelátóról, öt értelmi sérült barátjával közösen szerette volna nézni egy mozgáskorlátozott, kerekesszékes szurkoló kedden a magyar és spanyol...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...