Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

A magyar válogatott keretében játszhat Nikitscher Tamás, a KTE játékosa

- Advertisement -

A Kecskeméti TE középpályása, Nikitscher Tamás a szezon eleji pazar fomájának köszönhetően életében először bekerült a Marco Rossi által irányított magyar labdarúgó-válogatott 26 fős keretébe.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Kecskeméti TE Nikitscher duplájával szerezte meg idénybeli első győzelmét a Győri ETO ellen. A 24 éves játékos valószínűleg ekkor hívta fel magára leginkább a szövetségi kapitány figyelmét, és végül megkapta a bizalmat.

Nikitscher Tamás és a magyar válogatott a Nemzetek Ligájában lesz érdekelt: szeptember 7-én Németország ellen játszanak idegenben, szeptember 10-én pedig a bosnyákokat fogadják hazai pályán.

Nikitscher mellett még három újonccal bővült a nemzeti csapat kerete, először került be Yaakobishvili Antal, Gergényi Bence és Vas Gábor is. Kimaradókból sincs hiány azonban: nem kis meglepetésre nem kapott meghívót Szalai Attila, Lang Ádám, Szappanos Péter, Fiola Attila, Kleinheisler László és Styles Callum sem.

A válogatott szünet előtti utolsó bajnoki találkozóján, szeptember elsején az Újpest csapatát fogadják a lila-fehérek, ezt követően csak 21-én lépnek pályára újra a bajnokságban, Zalaegerszegen.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Nem engedték fel a mozgássérült szurkolót a lelátóra a Széktói Stadionban, az U21-es fociválogatott meccsén

A lelátóról, öt értelmi sérült barátjával közösen szerette volna nézni egy mozgáskorlátozott, kerekesszékes szurkoló kedden a magyar és spanyol...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version