Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

Ha parádé, akkor csakis gigantikus – még nagyobbnak ígérik az idei augusztus 20-ai tűzijátékot

- Advertisement -

Idén legalább 15 milliárd forint közpénzt költenek el Magyarország legnagyobb ünnepére, a fővárosban 19 helyszínen több száz kulturáis és kulináris programmal várják majd az érdeklődőket. A négynapos hosszúhétvége miatt pedig már szombaton elkezdődik a rendezvénysorozat.

Zászlófelvonással és tisztújítással kezdik majd Szent István napját, lesz légiparádé és természetesen tűzijáték – amit a Duna-parton egymillióan, a tévék előtt pedig négyszer ennyien nézhetnek.

A színes petárdákkal, lézerekkel, fényfestésekkel és világító drónokkal tarkított showban minden eddiginél hosszabb szakaszon lehet majd gyönyörködni. A Petőfi-hídtól a Margit-szigetig mindenfelé ugyanaz a koreográfia megy majd, hogy senki se maradjon ki az élményből.

Megválasztották az idei ország tortáját és a Szent István napi kenyeret is, az előbbi egy váci cukrász Mákvirág nevű kreálmánya, az utóbbi pedig a kovászos-krumplis Nagyapám kenyere lett.

via Euronews

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Nem engedték fel a mozgássérült szurkolót a lelátóra a Széktói Stadionban, az U21-es fociválogatott meccsén

A lelátóról, öt értelmi sérült barátjával közösen szerette volna nézni egy mozgáskorlátozott, kerekesszékes szurkoló kedden a magyar és spanyol...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version